- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Real Estate

Cum va arata primul mall al Cora din Romania

16 Feb, 20:27 • cristina.mihai
Cora a demarat la finalul anului trecut lucrarile de constructie pentru primul mall din Romania al companiei. Proiectul, care va avea 45.000 metri patrati inchiriabili va cuprinde o zona de entertainement uriasa si un ecran exterior pe care vor rula atat reclame, cat si filme si evenimente sportive.
Cum va arata primul mall al Cora din Romania

Potrivit Luizei Moraru, directoarea departamentului de retail a CB Richard Ellis, compania de consultanta imobiliara care se ocupa de inchirerea proiectului din Constanta, zona de entertainement, care va acoperi un sfert din suprafata totala a centrului comercial.

„Un sfert din suprafata va fi acoperita de zona de entertainement. Acesta este golul pe care vrem sa-l umplem cu acest proiect”, spune Moraru.

Proiectul, denumit Corall are ca prim chirias chiar un hipermarket Cora, insa sunt discutii pe zona de chirisi ancora si cu alte firme. Suprafata pentru care se negociaza contracte de inchiriere, in prezent, acoperit circa 20% din cea totala.

Pe langa Cora, mall-ul va cuprinde 150 de magazine, un cinema de 3.500 metri patrati, biliard si bowling, dar si alte zone recreative. In plus, food-court-ul va avea 20 de unitati.

Pe langa zona de entertainment, dezvoltatorul este in negocieri in prezent si pentru construirea unui pasaj pietonal subteran in cadrul acestui proiect.

Cora va investi 100 milioane euro in proiectul din Constanta, care va fi gata la finalul anului viitor.