- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Real Estate

De ce este neagra fatada magazinului Unirea? Inditex pregateste un magazin Bershka, amplasat intre Zara si KFC

02 Aug, 10:59 • cristina.mihai
Grupul Inditex, care detine brandul de articole vestimentare Zara, va deschide in incinta Unirea Shopping Center un magazin Bershka, pe o suprafata de 1.200 mp. Magazinul va fi unul stradal si presupune renovarea fatadei centrului comercial, investitia fiind estimata la cateva milioane de euro, au spus surse din piata, pentru DailyBusiness.ro.
De ce este neagra fatada magazinului Unirea? Inditex  pregateste un magazin Bershka, amplasat intre Zara si KFC

Magazinul va fi amplasat intre Zara si KFC si va avea doua niveluri. Retailerul spaniol va inlocui, in spatiul din cadrul complexului comercial, chiriasi ca Vodafone sau Cosmote.

Operatorii telecom si ceilalti chiriasi ai spatiului preluat de Inditex au parasit suprafetele pe care aveau magazinele, dupa ce au expirat contractele de inchiriere, au spus sursele citate.

Acelasi surse spun ca magazinul Bershka va fi deschis la finalul lunii august sau inceputul lunii septembrie.

Inditex a deschis Zara din Unirea printr-o investitie de circa 7 milioane de euro, aceasta unitate fiind primul magazin stradal al grupului de pe piata locala.

Fatada de langa Zara a magazinului este in renovare din aceasta vara. Unirea Shopping Center este cel mai vizitat centru comercial din Capitala, avand 44.000 de vizitatori pe saptamana.