- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Real Estate

Emme a vandut 50% din primele locuinte pe care le-a dezvoltat in Romania

17 Oct, 15:33 • cristina.mihai
Primul proiect demarat de compania Emme Development Holding in Romania, pe piata bucuresteana, a fost vandut aproape 50% in cateva luni, a spus Raluca Dina, key account manager.
Emme a vandut 50% din primele locuinte pe care le-a dezvoltat in Romania

Locuintele din primul proiect al dezvoltatorului, denumit Rovere, vor fi livrate complet mobiliate cu produse marca Rovere Mobili. Ansamblul rezidential este amplasat in zona Iancu Nicolae din Bucuresti. Investitia in acest proiect a fost estimata, anterior, la 55 milioane euro.

Rovere va cuprinde 48 de apartamente dintre care 22 au fost contractate. Din cele 6 penthouse-uri din proiect, jumatate au fost deja vandute. Preturile locuintelor incep de la 280.000 euro plus TVA pentru 2 camere si ajung la 1 milion euro plus TVA pentru penthouse-uri. Suprafetele locuintelor sunt cuprinse intre 130 si 500 mp.

Lucrarile de constructie au inceput in luna iunie a acestui an si vor fi incheiate in iunie 2009. Complexul de locuinte va fi construit de firma turca Summa.

Al doilea proiect rezidential dezvoltat de Emme cuprinde circa 200 de locuinte si va fi construit in nordul Capitalei. Constructia acestuia inca nu a demarat.

Cele doua proiecte insumeaza o investitie totala de 200 milioane de euro.