- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Real Estate

Gigant Construct pregateste doua proiecte rezidentiale in zona Titan-Bucuresti

07 Mar, 11:01 • cristina.mihai
Compania de dezvoltare imobiliara romano-islandeza Gigant Construct va demara doua proiecte rezidentiale in zona Titan din Bucuresti, cu un buget estimat la cateva zeci de mil. euro.
Gigant Construct pregateste doua proiecte rezidentiale in zona Titan-Bucuresti

„Nu avem inca un buget preliminar pentru cele doua proiecte, insa estimativ vor necesita o investitie de cateva zeci de milioane de euro, spre 100 de milioane”,a declarat, pentru DailyBusiness, Corneliu Serban, general manager al Gigant Construct Romania.

Unul dintre cele doua proiecte va cuprinde 350-400 de apartamente si va fi amplasat in spatele Pietei Trapezul, iar constructia va demara la sfarsitul verii.

Cel de-al doilea proiect va demara in primavara lui 2009 si va fi amplasat in zona Policolor.

Proiectul va cuprinde peste 400 de apartamente, investitia necesara fiind estimata la circa 60 mil. euro.

Gugant Construct a demarat in zonam, inca din 2006, alte doua proiecte – Pallady Residence si Pallady Towers – in valoare totala de 50 milioane de euro.

„Am ales aceasta zona pentru ca este una ingrijita, cu spatii verzi si unde avizele pentru constructii se dau intr-un timp mai scurt”, a explicat Corneliu Serban.

Constructia ansamblului rezidential Pallady Residence a demarat in 2006 si urmeaza sa fie finalizata in decembrie 2008. Proiectul cuprinde 134 de apartamente, dintre care 80 au fost vandute.

Constructia proiectului Pallady Towers a demarat acum o luna, fiind vandute 40 din cele 297 de locuinte disponibile. Pretul mediu pe mp este de 1.300 euro plus TVA. Finalizarea lucrarilor este estimata pentru toamna lui 2009.

Gigant Construct a mai dezvoltat un proiect rezidential in Capitala, dat in folosinta miercuri. Ansamblul, denumit Gura Siriului, cuprinde 63 de apartamente.

13 apartamente din proiectul Gura Siriului au fost vandute persoanelor fizice, iar 50 au fost achizitionate de Primaria Capitalei, la un pret de 1.000 de euro/mp.

Gigant Construct activeaza de trei ani pe piata romaneasca. Apartamentele construite vizeaza, in general, persoanele cu venituri medii spre mari, finantarea investitiilor fiind asigurata de catre asociatii companiei, dar si prin credite de la Alpha Bank.