- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Real Estate

Gindi are un buget de 25 mil. euro pentru primul sau proiect rezidential din Romania

08 Jun, 15:01 • cristina.mihai
Compania Gindi Rom, parte din grupul israelian Gindi Group, unul dintre cei mai mari dezvoltatori imobiliari din Israel, si-a anuntat la inceputul acestui an intrarea pe piata romaneasca. Kfir Gindi, directorul general al Gindi Rom, a detaliat, pentru DailyBusiness.ro, strategia, pozitionarea si targetul acestui proiect.
Gindi are un buget de 25 mil. euro pentru primul sau proiect rezidential din Romania

Constructia proiectului rezidential, denumit G-ViTown si format din 4 cladiri cu un total de 324 de apartamente din cartierul Vitan, este programata sa inceapata in trimestrul 3 al acestui an, reprezentand o investitie totala de 25 mil. euro.

Proiectul va fi amplasat in cartierul bucurestean Vitan.

„Credem ca piata rezidentiala romaneasca are un potential imens si ca in cazul unui produs potrivit este inca o cerere mare pe piata”, a spus Kfir Gindi, care considera ca produsul companiei pe care o conduce se diferentiaza de celalalte.

„Dupa o munca de 10 luni am creat ‘produsul perfect’ pentru piata romaneasca”, a spus Gindi, care a adaugat ca intentioneaza sa vanda peste 200 de unitati locative anul acesta.

In ce consta acest „produs perfect”? O zona cu infrastructura buna, la preturi de sub 100.000 euro plus TVA pentru majoritatea unitatilor locative.

„In loc sa dezvoltam un proiect rezidential cu preturi ridicate de 150.000-180.000 euro plus TVA, am ales sa construim intr-o zona centrala cu o infrastructura buna si sa vindem cu preturi de sub 100.000 euro pentru majoritatea locuintelor”, spune Gindi.

„Targetul proiectului sunt tinerii profesionisti de succes, dovada fiind preturile. De asemenea, in prezent avem si o promotie prin care oferim discount-uri si finantare bancara de pana la 100% pentru medici si familiile acestora”, a spus Gindi.

Gindi a dezvoltat complexe comerciale, cladiri de birouri sau cartiere rezidentiale in Israel, Ungaria, Elvetia.

In 2008, Gindi Group a inregistrat, la nivel global, venituri din vanzari din apartamente si terenuri de 33,26 milioane euro si un profit operational de 15,95 milioane euro.

Dezvoltatorul imobiliar Gindi Group, infiintat in 1970, a pornit si functioneaza ca o afacere a familiei Gindi, fiind listat pe bursa din Tel Aviv.