- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Real Estate

Gradul de ocupare al mall-ului Galleria Buzau a crescut cu 15 procente intr-un an

03 Sep, 15:02 • cristina.mihai
Mall-ul Galleria Buzau, dezvoltat de compania GTC, este inchiriat in proportie de 85% la aproape un an de la deschidere, gradul de contractare crescand de la inaugurarea sa, in septembrie 2008, cu circa 15 puncte procentuale, au spus reprezentantii companiei MT&T, care administreaza centrul comercial, pentru DailyBusiness.ro.
Gradul de ocupare al mall-ului Galleria Buzau a crescut cu 15 procente intr-un an

La inaugurare, mall-ul era inchiriat in proportie de circa 70%.

Administratorul mall-ului a mentionat ca in prezent se afla in negocieri pentru aproape toate spatiile comerciale disponibile, contracte care vor fi finalizate in urmatoarele luni.

Circa 20% dintre chiriasii mall-ului sunt companii locale, care in mare parte si-au relocate magazinele deja operate, in incinta centrului comercial.

Mall-ul este vizitat zilnic in medie de circa 3.000-3.500 de persoane.

Galleria Buzau este primul centru comercial Galleria, care a fost deschis la sfarsitul lunii septembrie. Acesta se intinde pe un teren cu o suprafata de 2,1 hectare si inglobeaza aproximativ 14.000 metri patrati de spatii comerciale, dispuse pe doua niveluri.

Maine, GTC va ianugura un nou centu comercial, Galleria din Piatra Neamt, printr-o investitie de 20 mil. euro

GTC Romania este subsidiara Globe Trade Centre SA. Grupul activeaza din anul 1994 si este reprezentat in 9 tari central-est europene: Polonia, Ungaria, Cehia, Romania, Serbia, Croatia, Bulgaria, Slovacia si Ucraina. Din aprilie 2000, GTC este listat la bursa din Varsovia.