- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Real Estate

Grecii de la Panhol vor dezvolta imobiliare de 140 mil. euro in Romania

07 Apr, 00:01 • cristina.mihai
Dezvoltatorul grec Panhol Developments va demara anul acesta primul sau proiect pe piata romaneasca, bugetul de investitii pe termen mediu al companiei ridicandu-se la 140 mil. euro, au declarat, pentru DailyBusiness, reprezentantii dezvoltatorului.
Grecii de la Panhol vor dezvolta imobiliare de 140 mil. euro in Romania

Panhol Developments tinteste in Romania atat segmentul rezidential, cel logistic, de birouri, cat si pe cel comercial. Deocamdata compania are in portofoliu peste 160 de hectare de teren in Bucuresti si in imprejurimi, dar intentioneaza sa intre si in orasele mari din Romania.

In urmatorii 2-3 ani compania intentioneaza sa dezvolte trei proiecte rezidentiale in estul si sud-estul Bucurestiului, doua proiecte de cladiri de birouri si doua centre logistice in partea de vest si nord-est a Bucurestiului. In total, suprafata construita va depasi 500.000 metri patrati, a declarat Daniela Lungu, directorul de marketing al Panhol Romania.

Primul proiect al companiei va fi lansat la sfarsitul lunii mai. Va fi un proiect rezidential de aproximativ 900 de apartamente situat in partea de est a Bucurestiului, ce va fi adresat clasei medii si va include de la garsoniere la penthouse-uri de 4 camere, cu suprafete cuprinse intre 50 si 220 mp.

Constructia primului proiect va incepe in luna iunie 2008, iar celelate proiecte vor urma in scurt timp, conform companiei.

Panhol Developments este unul dintre cei mai importanti dezvoltatori imobiliari din nordul Greciei. De-a lungul celor 25 de ani de cand activeaza pe piata elena, compania a finalizat in aceasta tara mai mult de 2.000 de apartamente si vile.