- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Real Estate

HL1 Group va lansa pre-rezervarile pentru un proiect rezidential din Bucuresti

10 Jun, 12:59 • cristina.mihai
Compania spaniola HL1 Group va lansa, in iunie sau iulie, la pre-comercializare, un proiect rezidential amplasat pe Bulevardul Timisoara din Capitala, proiect pentru care se asteapta autorizatia de constructie la inceputul lui 2010, a spus, pentru DailyBusiness.ro, Alberto Escribano, director executiv al companiei.
HL1 Group va lansa pre-rezervarile pentru un proiect rezidential din Bucuresti

„In urmatoarele saptamani se va deschide perioada de pre-rezervare, in care clientii interesati ne vor lasa datele de contact”, a declarat Escribano.

„Conform dispozitiilor legislatiei in vigoare, cand vom obtine autorizatia de constructie vom fi abilitati pentru a realiza rezervarile si antecontractele, ce vor fi realizate in functie de ordinea din lista persoanelor care au efectuat pre-rezervari”, a adaugat acesta.

Termenul de constructie pentru prima faza a proiectului, ce consta intre 200 si 400 de apartamente, este estimat la 24 de luni.

Compania mai dezvolta un proiect rezidential cu aproape 200 de apartamente in zona Delea Veche. Prima faza a acestui proiect va fi finalizata in toamna lui 2010, iar intreg ansamblul rezidential se va livra in toamna lui 2011.