- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Real Estate

Impact vrea sa construiasca primul hotel din portofoliu, investitie de 16 mil. euro

13 May, 13:34 • cristina.mihai
Dezvoltatorul imobiliar Impact vrea sa construiasca, in zona Pipera, primul hotel din portofoliu si poarta negocieri cu 3 investitori din domeniu pentru a realiza un parteneriat in vederea derularii investitiei, estimata la circa 16 mil. euro, au spus reprezentantii companiei.
Impact vrea sa construiasca primul hotel din portofoliu, investitie de 16 mil. euro

Hotelul va fi clasificat la 4 stele si va avea in jur de 180 de camere.

Oficialii companiei au spus ca vor demara constructia dupa ce vor atrage un partener si au anuntat semnarea unui precontract cu un lant hotelier international pentru operarea unitatii de cazare, insa nu au precizat numele acesteia.

Dezvoltatorul imobiliar Impact va mai demara anul acesta 3 ansambluri rezidentiale din cartierul Greenfield din nordul Capitalei, investitia de inceput in primele faze ale proiectelor totalizand in jur de 9 mil. euro, au spus reprezentantii companiei.
Astfel, compania va incepe in acest an constructia cate unei cladiri din fiecare din cele 3 proiecte, iar investitia per cladire se ridica la circa 3 mil. euro.

De asemenea, Popp a mentionat ca preturile in aceste ansambluri rezidentiale vor fi cu circa 10% mai mici decat in cele deja finalizate.

In proiectul Greenfield au fost construite pana acum aproape 700 de unitati locative din care nevandute mai sunt in jur de 160. Anul trecut compania a incheiat 176 de contracte de vanzare-cumparare si 23 de rezervari, iar pentru acest an si-a bugetat o crestere usoara, de circa 10%, a vanzarilor.

Impact Developer&Contractor a inregistrat in primul trimestru al acestui an un profit net de 216.000 lei, in scadere de sase ori fata de rezultatul din aceeasi perioada din 2009, pe fondul continuarii tendintei de diminuare a volumului de constructii, a anuntat miercuri dezvoltatorul imobiliar.

Compania a semnat in primul trimestru 47 de contracte si rezervari in valoare de 17,2 mil. lei pentru ansamblurile Blue si Onix din Bucuresti, un numar relativ constant comparativ cu aceeasi perioada din 2009, cand au fost semnate 46 de contracte.