- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Real Estate

Investitie australiana de peste 100 mil. euro in 5 proiecte rezidentiale in nordul Capitalei

20 Oct, 11:46 • cristina.mihai
Compania australiana Southern Cross va investi peste 100 mil. euro in 5 proiecte rezidentiale in zona Tunari din nordul Capitalei, a declarat, pentru DailyBusiness.ro, John Elcham, directorul general al companiei.
Investitie australiana de peste 100 mil. euro in 5 proiecte rezidentiale in nordul Capitalei

„Avem 3 proiecte in Tunari, la care constructia va demara la inceputul anului 2009. Data demararii proiectelor depinde insa si de obtinerea autorizatiilor de constructii care au fost preconizate la sfarsitul acestui an”, a spus Elcham.

Cele 3 proiecte, denumite Parklane, Mayfair Residence si Centennial Residence si deja scoase la vanzare, reprezinta o investitie totala de 70 milioane euro. ParkLane cuprinde in total 77 de vile, Mayfair – 128 de unitati locative, dintre care 72 de apartamente, 36 de duplexuri si 20 de case, iar Centennial Residence include 84 de vile.

In Parklane, preturile incep de la 125.000 euro plus TVA, in MayFair pornesc de la 100.000 euro, iar in Centennial de la 162.000 euro plus TVA.

Compania mai are in plan constructia a inca doua proiecte in Tunari, King Cross si Park Place Residence, care valoreaza 35 milioane euro si cuprind in total 216 unitati locative.

King Cross va include 150 de apartamente cu spatii comerciale la parter si are o valoare estimata la 25 milioane euro, iar Park Place – 66 de case in valoare de 10 milioane euro.

„Activitatea noastra se axeaza pe construirea de case cu gradini interioare, insa avem in Complexul Mayfair, spre exemplu, un ansamblu de 4 blocuri de apartamente”, a spus John Elcham.

Vanzarile au demarat si deja sunt rezevate locuinte din proiectele Parklane Residence si Mayfair.

Constructiile vor fi realizate din prefabricate cu schelet din lemn sau metal.