- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Real Estate

Iulius Grup: Prima cladire de birouri din proiectul Palas Iasi, inchiriata aproape integral

27 Aug, 15:54 • cristina.mihai
Prima cladire de birouri din proiectul imobiliar Palas Iasi este inchiriata aproape integral, urmand sa fie finalizata in urmatoarele saptamani, au spus reprezentantii companiei pentru DailyBusiness.ro.
Iulius Grup: Prima cladire de birouri din proiectul Palas Iasi, inchiriata aproape integral

Prima cladire de birouri din proiect are 7.300 mp inchiriabili, iar printre companiile care au inchiriat spatii aici se numara Amazon Development Center si Endava Romania. Pe langa aceste doua companii, firma mai are negocieri in curs de finalizare si cu alte firme, astfel incat aproape intreg spatiul este ocupat.

In total cladirile de birouri din proiect au o suprafata inchiriabila de 20.000 mp.

Dezvoltatorul proiectului, compania Iulius Group lucreaza la toate componentele ansamplului, zona de retail, hotelul, zona de office si cea rezidentiala, insa s-au concentrat pe primele 3 segmente.

Parcarea subterana (cu aproximativ 2.500 locuri) este construita in totalitate, iar acum se lucreaza la partea de instalatii interioare.

Compania a demarat si procesul de inchiriere al spatiilor comerciale din proiect, insa nu au furnizat detalii despre chiriasii acestor spatii. “Exista contracte semnate si negocieri cu retaileri importanti, unii venind in premiera pe piata regionala, dar si in Romania”, au spus reprezentantii companiei.

Dezvoltatorul estima, la inceputul anului, ca intreg proiectul va fi inaugurat in septembrie 2011, in conditiile in care finantarea este integral asigurata.

Palas va depasi ca investitie 260 milioane euro.