- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Real Estate

La cat se ridica pagubele produse de prabusirea plafonului din Vitantis

17 Sep, 00:08 • cristina.mihai
Fondul de investitii Equest va investi in spatiile comune de la etajul unu al centrului comercial Vitantis cateva sute de mii de euro, ca urmare a pagubelor produse de prabusirea unui plafon de gips-carton in cursul zilei de joi, a spus Vlad Dragoescu, investment manager al companiei pentru DailyBusiness.ro.
La cat se ridica pagubele produse de prabusirea plafonului din Vitantis

„Nu avem inca o evaluare a pagubelor. Probabil investitiile necesare se vor ridica la cateva sute de mii de euro. Au fost afectate si niste mese din zona de food-court, instalatiile si aparatura de pe nivel”, spune Dragoescu, care mentioneaza ca etajul ar fi suferit oricum modificari, in prezent acolo fiind in amenajari magazinul unui nou chirias, un magazin mare de electrocasnice. Printre modificarile la care se gandeau proprietarii era paradoxal si plafonul de gips-carton.

„Avem oricum in plan sa facem niste modificari. Vom tine etajul inchis 3 saptamani pentru a le putea face in liniste”, spune Dragoescu, care adauga ca dupa aceste saptamani va fi o adevarata „redeschidere”.

Cat despre cauzele incidentului, Dragoescu spune ca inca nu se cunosc, dar ca structura de rezistenta a cladirii nu este afectata.