- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Real Estate

Mall-ul Galleria Piatra Neamt, contractat 85% cu cateva saptamani inainte de finalizare

19 Aug, 13:45 • cristina.mihai
Centrul comercial Galleria Piatra Neamt, care va fi inaugurat pe 4 septembrie, este in prezent inchiriat in proportie de circa 85%, contracte incheiate in mare parte anul trecut, a spus Stefan Cremene, Chief Operations Manager Galleria, pentru DailyBusiness.ro.
Mall-ul Galleria Piatra Neamt, contractat 85% cu cateva saptamani inainte de finalizare

„Anul acesta s-au semnat contracte pentru circa 15% din suprafata totala inchiriata, in general spatii cu suprafete mici, cele mari fiind contractate de anul trecut”, a spus Cremene, care a adaugat ca se mai poarta negocieri si cu alti potentiali chiriasi.

Pe piata de retail, activitatea de inchirieri a fost redusa anul acesta, chiriasii aratandu-se reticenti fata de noi deschideri.

Dezvoltatorii asteapta peste 100.000 de vizitatori in medie lunar, in cadrul mall-ului.

Centrul comercial, o investitie de 20 mil. euro, derulata de Globe Trade Center si Aura Investments, are o suprafata de 15.000 mp si este a treia unitate Galleria inaugurata pe piata locala, dupa ce in primavara s-a deschis mall-ul din Suceava, iar in toamna lui 2008 cel din Buzau.

Printre chiriasi Galleria Piatra Neamt se numara retailerii Deichman, Orsay, Takko, House of Art, Fox, Tina R, Tekzen, Penny Market.

GTC Romania este subsidiara Globe Trade Centre SA. Grupul activeza inca din anul 1994 si este reprezentat in 9 tari central-est-europene: Polonia, Ungaria, Cehia, Romania, Serbia, Croatia, Bulgaria, Slovacia si Ucraina. Din aprilie 2000, GTC este listat la bursa din Varsovia.

Activand pe piata imobiliara din Bucuresti inca din 1999, GTC Romania a realizat doua dintre cele mai importante centre de afaceri din Bucuresti din ultimii 5 ani: Europe House si America House. Portofoliul GTC Romania este astazi de peste 600.000 mp, concretizati in proiecte care vor fi lansate si executate in urmatorii 2 ani.

Aura Europe SA este un dezvoltator imobiliar cu sediul in Luxemburg.