- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Real Estate

NEPI se gandeste sa extinda centrul comercial pe care l-a cumparat in Braila

10 Feb, 22:59 • cristina.mihai
Fondul de investitii imobiliare NEPI a inceput sa inbunatateasca centrul comercial achizitionat in Braila in 2009, urmand ca pana la finalul lui martie 2011 acesta sa cuprinda un cinema cu 10 ecrane, o zona de food-court si un patinoar. In plus, fondul de investitii a achizitionat inca un teren langa centrul comercial pentru o posibila extindere a proiectului, "avand in vedere cererea de spatii comerciale din partea marilor retaileri de fashion", potrivit raportului financiar al companiei.
NEPI se gandeste sa extinda centrul comercial pe care l-a cumparat in Braila

De asemenea, in raportul financiar al companiei se precizeaza ca s-a achizitionat un teren langa un hipermarket Carrefour si se vizeaza o dezvoltare in parteneriat prin care proiectul Nepi sa fie unit cu hipermarketul. Proiectul trebuie aprobat de board-ul director al Carrefour Property.

Impreuna cele doua constructii ar urma sa aiba o suprafata de 50.000 mp.

Legat de intentiile prezentate in raportul financiar din vara anului trecut in care se preciza o posibila investitie intr-un proiect de retail din capitala, oficialii NEPI precizeaza ca studiul de fezabilitate al acestui proiect nu i-a convins. De asemenea nici investitia intr-un centru comercial din Bacau nu s-a concretizat partenerul retragandu-se din proiect.

In 2010 fondul de investitii a preluat retail park-ul Iris Shopping Center, de 33.000 mp, din Pitesti. Pentru galeria comerciala de 7.000 de mp de langa proiect, NEPI are o optiune de cumparare care expira in iunie 2011.

Compania a mai cumparat un depozit in Otopeni de 5.000 mp, dar care cuprinde si un teren neconstruit si proiectul de birouri Floreasca Business Park.

Valoarea totala a activelor NEPI este de peste 170 milioane euro.