- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Real Estate

NEPI si Carrefour au obtinut creditul de 26 mil. euro pentru finalizarea mall-ului din Ploiesti

23 Jul, 11:54 • karina.popescu
Carrefour Property Romania si New Europe Property Investments  (NEPI), cei doi parteneri in dezvoltarea mall-ului Ploiesti Shopping City, au semnat contractul de credit pentru finantarea finalizarii lucrarilor de constructie, in valoare de 26 milioane de euro.
NEPI si Carrefour au obtinut creditul de 26 mil. euro pentru finalizarea mall-ului din Ploiesti

Ploiesti Shopping City este cel mai mare mall regional din zona de sud a Romaniei, cu o suprafata inchiriabila de 55.000 metri patrati, incluzand un hipermarket Carrefour ca ancora principala si peste 100 de magazine.

Investitia totala in proiect este de 65 milioane de euro, din care 60% reprezinta finantare directa de catre Carrefour Property si NEPI, si 40% (26 milioane de euro) este asigurata prin contractul de credit semnat cu BRD – Groupe Societe Generale.

Pe durata negocierilor, cei doi parteneri ai proiectului au fost reprezentati de Mihaela Stanciu, responsabil legal Carrefour Romania, avocati din cadrul Tuca, Zbarcea si Asociatii si MVO Capital. BRD – Groupe Societe Generale a fost asistata in aceasta tranzactie de catre cabinetul de avocatura Gide Loyrette Nouel.

Citeste si Unul central, celalalt mai „dotat”. Ce pun la bataie viitoarele mall-uri din Ploiesti.