- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Real Estate

Noutati in City Mall: Un Domo relocat, dar cu 30% mai mic. 5 noi chiriasi si o plecare

06 Apr, 11:14 • cristina.mihai
Coldwell Banker Affiliates of Romania a intermediat semnarea a sase noi contracte de inchiriere in centrul comercial City Mall din Bucuresti. Noile spatii, care se vor deschide pana la finalul lunii aprilie, vor avea o suprafata inchiriabila cumulata de aproximativ 1.200 de metri patrati, a anuntat compania. Dintre acestea, unul este de fapt o relocare a Domo.
Noutati in City Mall: Un Domo relocat, dar cu 30% mai mic. 5 noi chiriasi si o plecare

Domo isi va reloca in mall magazinul situat in parcarea alaturata proiectului. Prin aceasta relocarea, suprafata ocupata de Domo va scadea de la 1.100 m.p. la 800 m.p, cu circa 27% mai redusa.

In mall se va mai deschide insa si un gadget store, care va fi operat tot de catre Domo, un magazin Toyplex cu produse pentru copii, un magazin de imbracaminte si unul de accesorii, ambele sub brandul BXL Outlet, si un salon de infrumusetare Expert Profesional Studio. Contractele de inchiriere au o durata de unul si de doi ani.

„Niciun chirias nu a plecat din mall in ultimele luni prin reziliere de contract”, a declarat Alin Dumitrascu, mall manager City Mall. Totusi, de la preluarea administrarii mall-ului de catre Coldwell a existat o plecare, dar a unui chirias caruia ii expirase contractul si nu l-a mai prelungit.

Centrul comercial a trecut in ultimele luni printr-un proces de cosmetizare interioara care a presupus inlocuirea luminilor si modificari aduse in ceea ce priveste gresia si zugraveala interioara, aspecte putin vizibile cumparatorilor dar care alcatuiesc imaginea generala a unui proiect comercial. In perioada urmatoare se va realiza si o cosmetizare exterioara a proiectului.

„Suntem in negocieri si cu alti viitori chiriasi”, a declarat la randul sau Radu Tanasescu, managing partner al diviziei de retail din cadrul Coldwell Banker Affiliates of Romania.

Coldwell Banker a fost desemnata, in luna ianuarie, sa administreze centrul comercial City Mall, oferind servicii de third party management, adica management interimar al centrului comercial, care include servicii de administrare, inchirere, property si facility management. Coldwell Banker l-a numit la conducerea City Mall pe Alin Dumitrascu, fost Operations Coordinator in cadrul centrului comercial Plaza Romania din Bucuresti.

City Mall va fi scos la vanzare la a doua licitatie pentru proiect, programata pe 20 aprilie. Termenul limita pentru depunerea documentatiilor necesare este 18 aprilie, pretul de pornire fiind de 29,5 milioane de euro