- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Real Estate

Plaza Centers: Nu ne retragem din Romania. Vrem sa construim un mall in Timisoara

08 Feb, 14:23 • cristina.mihai
Firma detinuta de Plaza Centers a carei activitatea a fost suspendata nu avea niciun activ pe plan local, au spus oficialii Plaza Centers. Dezvoltatorul nu are in plan sa se retraga de pe piata locala, din contra acesta face demersurile necesare pentru a incepe constructia unui mall in Timisoara in acest an, a spus pentru DailyBusiness.ro, Hanan Schreider, directorul de marketing si dezvoltare al companiei Plaza Centers.
Plaza Centers: Nu ne retragem din Romania. Vrem sa construim un mall in Timisoara

Investitiile anuntate de grup nu vor fi afectate de suspendarea Center Plaza, una din companiile pe care acesta le-a infiintat in tara, sustin reprezentantii Plaza Centers.

Firma Center Plaza, a carei activitate a fost suspendata, nu avea niciun activ pe plan local, au precizat acestia. Potrivit datelor de pe Ministerul de Finante compania nu a mai raportat active imobilizate incepand cu 2008.

Dezvoltatorul nu are in plan sa se retraga de pe piata locala, ci din contra, face demersurile necesare pentru a incepe constructia unui mall in Timisoara, anul acesta, a spus, pentru DailyBusiness.ro, Hanan Schreider, directorul de marketing si dezvoltare al companiei Plaza Centers.

Schreider a spus ca firma inchisa nu are niciun activ pe plan local. „Nici macar o pisica nu am avut in firma respectiva. Am investit 100 milioane euro in Casa Radio. Este o ineptie ca am putea sa plecam de pe piata”, a declarat oficialul.

Mai mult, reprezentantul Plaza Centers spune ca firma pe care o reprezinta a obtinut planul urbanistic zonal (PUZ) pentru dezvoltarea unui mall de 40.000 metri patrati inchiriabili in Timisoara.

„Mai trebuie sa obtinem avizele de constructie si finantarea. Pentru finantare suntem in negocieri cu trei banci si sunt optimist ca o vom obtine”, mai spune oficialul companiei, care a mentionat ca investitia in proiectul din Timisoara, pe care spera sa il inceapa in acest an, va fi de 75 milioane euro (inclusiv terenul).

In cursul zilei, mai multe publicatii au titrat ca dezvoltatorul imobiliar Plaza Centers isi suspenda activitatea din Romania.