- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Real Estate

Prima faza a proiectului de birouri Upground a fost inchiriata integral

23 Sep, 10:10 • cristina.mihai
Prima faza a proiectului de birouri Upground Corporate, parte a proiectului imobiliar Upground, care cuprinde si 600 de locuinte, a fost inchiriata in totalitate, au spus, pentru DailyBusiness.ro, reprezentatii Jones Lang Lasalle.
Prima faza a proiectului de birouri Upground a fost inchiriata integral

Prima faza a proiectului de birouri cuprinde 23.000 mp de birouri si a fost livrata in septembrie anul acesta.

Printre chiriasii acestei faze se numara compania Quintiles Transnational, care a semnat un contract de inchiriere pe 5 ani.

In zona de birouri, care va livra in total 100.000 mp de spatii inchiriabile, compania Upground Estates va investi circa 80 milioane euro, restul investitiei, pana la 260 milioane euro, reprezentand costul terenului, amenajarea si spatiile comerciale si facilitatile.

Compania Upground Estates este prezenta pe piata imobiliara romaneasca de 8 ani. Ea a fost formata printr-o asociere a mai multor investitori britanici si greci, care aveau participatii la companii ca Diamond Development sau Jaguar Development, dezvoltatori ai unor imobile de birouri ca Eliade Tower (cladire vanduta dupa finalizare catre grecii de la Eurobank EFG pentru 26,25 milioane de euro), PGV Tower (actualul sediu Bancpost), Nord Business Center (fosta cladire IPA), Strauss Business Center, Puccini si Dorobanti Business Center.

Proiectul de birouri si rezidential Upground Bucuresti a fost cumparat de divizia de real-estate a Deutsche Bank in prima parte a acestui an.