- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Real Estate

Proiectul Asmita Gardens mai face doar 2 rezervari pe luna

23 Jul, 09:10 • cristina.mihai
Compania Asmita, dezvoltatorul proiectului rezidential Asmita Gardens din Capitala, a inregistrat anul acesta in medie 2 rezervari de locuinte pe luna anul acesta, mult sub nivelul de anul trecut, ca urmare a deteriorarii conditiilor de piata, au spus, pentru DailyBusiness.ro, reprezentantii companiei.
Proiectul Asmita Gardens mai face doar 2 rezervari pe luna

In cadrul ansamblului Asmita Gardens s-au vandut pana acum 85% din cele 324 de locuinte din prima faza, si peste 60% din cele 759 de apartamente din intreg proiectul.

Livrarile de apartamente din prima faza a proiectului vor incepe la finalul lunii august.

Preturile apartamentelor au ramas la acelasi nivel de anul trecut, circa 1.650 euro pe mp construit. Reprezentantii companiei au spus ca nu au facut reduceri de pret pentru ca „nu au economisit bani atunci cand au investit in finisaje”.

„Intr-o prima faza, clientilor li se par mari preturile locuintelor, insa dupa ce viziteaza santierul inteleg de ce nu putem opera preturi mai mici”, a spus Cristina Cojocariu, directorul de marketing al Asmita Gardens.

Recent, fondul de investitii European Convergence Development Company (ECDC), administrat de Charlemagne Capital, si compania indiana Asmita au majorat fiecare cu cate 4,7 mil. euro capitalul firmei romanesti Asmita Gardens, pe care o detin impreuna si care dezvolta proiectul din Capitala.