- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Real Estate

Proprietarul Electroputere Parc asteapta venituri anuale de 4,5-5 mil. euro din chirii

03 Mar, 16:54 • cristina.mihai
K&S Development, proprietarul centrului comercial Electroputere Parc, estimeaza venituri anuale 4,5-5 milioane de euro din chirii, potrivit reprezentantilor companiei.
Proprietarul Electroputere Parc asteapta venituri anuale de 4,5-5 mil. euro din chirii

Veniturile estimate vizeaza cei aproximativ 30.000 de metri patrati pe care ii detine K&S, din totalul de 55.000 metri patrati inchiriabili. Restul de peste 25.000 metri patrati se afla in proprietatea companiilor din grupul Auchan.

Oficialii K&S au precizat ca, in cazul in care cererea pentru spatii comerciale este mare, au posibilitatea sa extinda proiectul de pe platforma comerciala, rezervandu-si optiunea de a cumpara si alte parcele de teren in incinta fabricii Electroputere.

Mai mult decat atat, compania a ajuns la o intelegere cu proprietarul paltformei, iar in cazul in care cineva este interesat sa cumpere teren, reprezentantii K&S trebuie sa-si dea acordul.

Compania estimeaza ca va deschide centrul comercial de pe platforma Electroputere pana la sfarsitul anului, desi reamenajarea halelor nu a inceput inca, proiectul fiind in faza de obtinere a avizelor.

Compania K&S Electric Power Point este controlata de Steven Van Den Bossche si Henri Remi Carton, ambii si actionari ai dezvoltatorului imobiliar BelRom (firma care dezvolta reteaua de parcuri de retail European Retail Park din Romania).