- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Real Estate

Proprietarul Gold Plaza Baia Mare asteapta venituri din chirii de 3,5 mil. euro pe an

04 Nov, 11:06 • cristina.mihai
Immofinanz, proprietarul centrului comercial Gold Plaza Baia Mare, estimeaza venituri din chirii de 3,5 milioane de euro pe an, au declarat pentru DailyBusiness.ro reprezentantii companiei.
Proprietarul Gold Plaza Baia Mare asteapta venituri din chirii de 3,5 mil. euro pe an

Mall-ul, care va fi deschis pentru public in dupa-amiaza zilei de 4 noiembrie, este ocupat in proportie de 86%.

Gradul de ocupare va ajunge la 90% in urmatoarea perioada, cand urmeaza sa fie inaugurat si un centru de conferinte.

Reprezentantii Immofinanz au precizat ca preluarea integrala a centrului comercial de la Futureal, din care in prezent detine 80%, se va face in saptamanile urmatoare. Acestia nu au dat detalii referitoare la valoarea tranzactiei.

Immofinanz a preluat integral anul acesta mai multe proiecte imobiliare la care era actionar, printre acestea numarandu-se si Polus Center Constanta, redenumit Maritimo Shopping Center, si Radius Baia Mare.

Reprezentantii fondului de investitii nu au dorit sa dea detalii despre alte asemenea achizitii, dar au precizat ca sunt interesati de piata imobiliara locala si ca sunt „foarte bine echipati” la nivel de terenuri, astfel ca vor putea sa construiasca aproape orice si oriunde in Romania in urmatorii zece ani.

Immofinanz are un portofoliul de peste un miliard de euro in Romania, iar Gold Plaza Baia Mare este al patrulea mall pe care il deschide pe piata locala.