- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Real Estate

Romania Invest: Vom mai cumpara apartamente in Romania, dar dupa ce mai vindem din portofoliul actual

16 Jul, 10:18 • cristina.mihai
Fondul de investitii norvegian Romania Invest, care a achizitionat pana in prezent circa 800 de unitati locative in proiecte rezidentiale din Capitala, mai are in plan sa cumpere apartamente pe piata locala, insa o decizie clara depinde de cate apartamente din portofoliul actual vor reusi sa vinda, a spus, pentru DailyBusiness.ro Nimrod Zvik, director de vanzari si marketing al Be Igloo, compania de vanzari a fondului de investitii.
Romania Invest: Vom mai cumpara apartamente in Romania, dar dupa ce mai vindem din portofoliul actual

„Achizitia de apartamente pana la sfarsitul anului 2009 depinde in primul rand de cate apartamente vom vinde. Vom mai cumpara apartamente cu siguranta, insa nu stim sigur daca acest lucru se va intanpla pana la sfarsitul anului”, a spus Zvik.

Compania doreste sa finanteze noile achizitii din vanzarea apartamentelor pe care le are deja in portofoliu.

Be Igloo a vandut din martie pana in prezent 20 de unitati locative, indeplinindu-si obiectivul anterior anuntat, de a vinde in medie 4 apartamente pe luna.

„Nu luam in calcul o scadere a preturilor apartamentelor; nu exista niciun motiv pentru a face aceasta miscare in prezent. Strategia noastra este sa gasim facilitati de plata pentru fiecare client in parte”, a spus Zvik.