- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Real Estate

Sanoma a cumparat integral MagazinulDeCase.ro, platind cateva sute de mii de euro

02 Jul, 16:04 • cristina.mihai
Sanoma Digital Romania, subsidiara a Sanoma Magazines International, companie din care mai face parte si publisherul Sanoma Hearst Romania, a achizitionat MagazinulDeCase.ro, un serviciu de anunturi imobiliare postate direct de proprietar, a anuntat compania cumparatoare. Aflati in articol detalii exclusive despre tranzactie.
Sanoma a cumparat integral MagazinulDeCase.ro, platind cateva sute de mii de euro

MagazinulDeCase.ro s-a vandut integral, cumparatorul fiind interesat doar de o achizitie integrala a portalului, conform unor surse apropiate negocierilor, care au precizat ca valoarea tranzactiei a fost de cateva sute de mii de euro.

Discutiile au inceput la finalul anului trecut.

Reprezentantii celor doua parti nu au facut publice detalii despre valoarea tranzactiei sau alte amanunte legate de intelegere .

Pana in prezent, prin MagazinulDeCase au fost efectuate tranzactii imobiliare de aproape 690 mil. euro in cei peste 3 ani de la lansarea site-ului, conform reprezentantilor site-ului.

Potrivit Trafic.ro, site-ul are circa 17.000 de vizitatori unici pe saptamana, si putin peste 60.000 de unici pe luna. Numarul de afisari generate a fost de 1,3 milioane in iunie.

Site-ul a fost dezvoltat de compania Web Content Services SRL, ai carei actionari sunt Elena Anghel (50%), Matei Malos (22%), Alexandru Dima (18%), Paul Ghinea (10%).

Elena Anghel a intrat in actionariat in primavara anului trecut. (detalii in stirea din aprilie 2009 Fondatorii MagazinulDeCase.ro au cedat controlul site-ului pentru a sustine extinderea).