- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Real Estate

Tavanul prabusit de la Vitantis, \”un incident minor\” care va tine inchise mai multe zile magazinul Carrefour si galeria comerciala (FOTO, VIDEO)

16 Sep, 16:18 • cristina.mihai
Prabusirea unui plafon de gips-carton la etajul centrului comercial Vitantis, catalogat de oficialii companiei drept "un incident minor", a dus la inchiderea integrala a galeriei comerciale si hypermarket-ului Carrefour din incinta retail park-ului, situatia urmand sa persiste pentru cel putin cateva zile.
Tavanul prabusit de la Vitantis, \un incident minor\ care va tine inchise mai multe zile magazinul Carrefour si galeria comerciala (FOTO, VIDEO)

Oficialii Vitantis au spus pentru DailyBusiness. ro ca in zilele urmatoare vor fi deschise doar unitatile de sine statatoare din retail park, adica magazinele Praktiker (do-it-yourself), Tehnomarket (IT&C) si Casa Rusu (mobila).
[gallery:164]
„Astazi, joi, 16 septembrie 2010, dupa cum a fost vehiculat prin intermediul canalelor media, la etajul superior al centrului comercial Vitantis a avut loc un incident minor in urma caruia o portiune de maxim 500 mp din tavanul fals de gips-carton s-a fisurat”, au descris evenimentul oficialii Vitantis, intr-un comunicat de presa.

Galeria comerciala si magazinul Carrefour vor fi inchise „cel putin cateva zile”, pentru derularea anchetei si reparatiile necesare, au spus pentru DailyBusiness.ro reprezentantii Vitantis.

Intrebati de DailyBusiness care vor fi pagubele ca urmare a inchiderii temporare a hipermarketului si cat timp va fi inchis magazinul, oficialii Carrefour au spus doar ca „decizia apartine centrului comercial Vitantis, incidentul neavand legatura cu hypermarketul Carrefour”.

Parcul comercial Vitantis obtine venituri de cateva sute de mii de euro lunar din chirii. Tavanul prabusit in galeria comerciala a dus la inchiderea a circa jumatate din suprafata totala.

Oprirea vanzarilor timp de cateva zile ar aduce magazinului Carrefour pierderi de sute de mii de euro. Oficialii Carrefour nu au facut comentarii pana la ora publicarii articolului.

Update 19:50
Parterul galeriei comerciale si magazinul Carrefour vor fi inchise 2 zile, in timp ce etajul 1 al centrului comercial va ramane inchis 3 saptamani, au precizat oficialii Vitantis.

Vezi un video din interiorul magazinului, publicat de Click

[dbvideo=485]