- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Real Estate

Terenul care a dus dezvoltatorul romano-islandez Gigant Construct in faliment, scos la vanzare prin licitatie publica

10 Aug, 13:08 • cristina.mihai
Terenul de 10.000 mp din zona Titan, care a dus la intrarea in faliment a dezvoltatorului romano-islandez Gigant Construct, a fost scos la vanzare prin licitatie publica, insa pana in prezent nu si-a gasit un cumparator.
Terenul care a dus dezvoltatorul romano-islandez Gigant Construct in faliment, scos la vanzare prin licitatie publica

Compania a cumparat terenul in 2007 printr-un credit bancar de 3 milioane de euro, pe care apoi nu a mai putut sa-l achite, astfel ca in 2008 a depus cererea de intrare in insolventa. Creditul a fost luat de la Marfin Bank.

Potrivit informatiilor disponibile pe site-ul Rovigo, administratorul judiciar al Gigant Construct, ultima licitatie a avut loc in luna iunie.

Oficialii companiei nu au precizat pretul de pornire din cadrul acestei licitatii, insa potrivit datelor disponibile pe site-urile de profil in luna aprilie 2010, proprietatea era evaluata la 4,1 milioane euro.

Compania romano-islandeza a dezvoltat mai multe proiecte rezidentiale in aceasta zona, printre care Pallady Residence sau Pallady Towers. Aceste cartiere au fost dezvoltate pe alte firme, asa ca, potrivit ultimelor date disponibile, nu au fost afectate de intrarea in faliment a companiei.