- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Real Estate

Toate penthouse-urile din prima faza a proiectului de lux Stejarii au fost rezervate

30 Jul, 13:11 • cristina.mihai
Toate cele 16 penthouse-uri din prima faza a proiectului rezidential de lux Stejarii, dezvoltat de Tiriac Imobiliare, au fost rezervate la 2 luni de la lansarea proiectului pe piata. Acestea sunt si cele mai scumpe locuinte din ansamblul rezidential, a spus, pentru DailyBusiness.ro, Ruxandra Buca-Chendi, directorul de marketing al dezvoltatorului.
Toate penthouse-urile din prima faza a proiectului de lux Stejarii au fost rezervate

Preturile in cadrul ansamblului sunt cuprinse intre 340.000 euro si 1,8 milioane euro fara TVA.

Proiectul se intinde pe o suprafata totala de teren de 99.360 mp si inconjurat de o padure de stejari de 200 de ha. Proiectul are o valoare de piata de 230 milioane de euro.

Fotbalistul Cristian Chivu este unul dintre cumparatorii din cadrul proiectului. Acesta a semnat marti contractul de vanzare cumparare cu Grupul Tiriac Imobiliare pentru achizitionarea unui penthouse in proiectul rezidential de lux clubul rezidential Stejarii.

„Mi-am dorit o locuinta in mijlocul naturii, intr-un proiect exclusivist”, a declarat Cristi Chivu.

Clubul rezidential Stejarii este localizat in nordul capitalei si reprezinta o constructie demarata in toamna anului 2006.

Complexul rezidential de lux integreaza 19 cladiri cu un regim de inaltime de S+P+4E si cu un total de 535 de apartamente cu cate 2 pana la 7 camere.

Apartamentele au suprafete cuprinse intre 108 si 604 mp, incluzand terasele. Fiind o constructie desfasurata in 2 etape, prima faza a clubului rezidential Stejarii consta in 286 de apartamente care se vor livra viitorilor rezidenti incepand cu primul trimestru al anului viitor.

„Stejarii este un proiect pilot, dedicat unui segment de piata elitist”, a declarat Constantin Merlusca, Director Grup Tiriac Imobiliare.

Clubul rezidential Stejarii este primul proiect rezidential care integreaza un club exclusivist cu: 2 piscine, una semi-olimpica acoperita cu posibilitatea de a se transforma in piscina semi-deschisa vara, prevazuta cu vestiare, restaurant de zi si restaurant high cuisine, bar, 3 terenuri de tenis outdoor si 2 indoor, 4 piste de bowling subterane, patinoar, pista de alergare in aer liber in zona padurii de 3 m latime si beauty salon & spa.

Proiectul este finantat de catre BRD Groupe Societe Generale, Banca Nationala a Greciei si Banca Romaneasca. Compania de constructii este Bouygues Romania, arhitectul proiectului este Ionescu Arhitecture & Design, project management-ul este realizat de Gleeds si designul interior de Architectura Group, iar agentul exclusiv este Colliers International.