- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Real Estate

Un business de familie din Israel a lansat un cartier de 8 mil. euro langa Capitala

24 Sep, 15:59 • cristina.mihai
Compania ARH Ventures, un business de familie israelian, a lansat primul sau proiect rezidential de pe piata romaneasca joi, in cadrul Targului National Imobiliar, o investitie de 8 mil. euro, derulata din fonduri proprii in apropierea Capitalei.
Un business de familie din Israel a lansat un cartier de 8 mil. euro langa Capitala

Compania ARH Ventures a inregistrat anul trecut, la nivel global, venituri de 27 mil. euro si are proiecte in SUA, Canada si Israel, a spus Danny Rosenbluth, care detine compania impreuna cu cumnatul sau.

Proiectul rezidential lansat in Romania si denumit Maple Place va fi realizat pe baza de structuri metalice usoare si este amplasat in localitatea Balotesti, judetul Ilfov.

Construit pe un teren de circa 36.000 mp, ansamblul Maple Place cuprinde 82 de case (41 de unitati tip duplex), gradinita, parc si spatii de parcare pentru vizitatori. Pana la finalul anului, compania vrea sa finalizeze 16 locuinte, pe care sa le si vanda.

Pe ce se bazeaza acest target de vanzari? Reprezentantii firmei sustin ca a existat deja un feed-back foarte bun din piata si ca potentialii clienti vor sa iasa din Bucuresti si sa locuiasca intr-o zona mai linistita. In plus, un avantaj, in opinia oficialilor companiei, este faptul ca o locuinta se construieste repede, in 4 luni.

Fiecare casa este construita in regim parter si un etaj si are o suprafata desfasurata de 164 mp. Preturile locuintelor pornesc de la 155.000 euro.

Compania are un buget de promovare pentru proiect de circa 100.000-120.000 euro, care va fi orientat spre social media, direct mailing, PR si advertising online.

ARH Ventures este un dezvoltator imobiliar israelian prezent pe piata din Romania din 2008. Compania mai are un teren in comuna Dascalu, pe care intentioneaza sa dezvolte tot un proiect rezidential.