- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Cariere

Bogdan Mihail a fost numit presedinte al Smithfield Romania

10 Nov, 17:41 • Redactia DailyBusiness
Bogdan Mihail (foto) a fost numit, incepand cu 10 noiembrie 2010, in functia de presedinte al grupului Smithfield Romania, ce include companiile Smithfield Ferme, Smithfield Prod, Agroalim Distribution si Agroalim Logistics.
Bogdan Mihail a fost numit presedinte al Smithfield Romania

„In cadrul eforturilor noastre sustinute de imbunatatire a performantelor operationale si financiare ale business-ul din Romania, compania Smithfield va aborda in continuare o strategie integrata pentru dezvoltarea operatiunilor sale din Romania”, au spus oficialii grupului intr-un comunicat.

Bogdan Mihail a fost director general al Smithfield Ferme in ultimii trei ani, avand o bogata experienta anterioara in domeniul industriei bunurilor de larg consum, in dezvoltarea afacerilor, management, productie, marketing si distributie FMCG.

Este absolvent al Universitatii de Medicina si Farmacie „Carol Davila”, iar in perioada 1999-2001 a absolvit Executive MBA la Asebuss & Washington University din Seattle.

De asemenea, in anul 2002 Bogdan Mihail a urmat cursurile Advanced Management Program la Harvard Business School (HBS) din Statele Unite ale Americii. In 2006 a absolvit cursurile Advanced Management Program, INSEAD din Franta, iar in 2010 a absolvit cursurile Institute of Directors (IOD), UK.