COMPANII, MEDIA & MARKETING

Gabriel Resources, cheltuieli mai mari de comunicare in contextul dezbaterii din Parlament

15 noiembrie 2013, ora 17:36   | 1 comentariu publicat
Aboneaza-te la: RSS   Trimite prin: LinkedIn
gold2.jpg
Gabriel Resources, actionarul majoritar al Rosia Montana Gold Corporation (RMGC), a utilizat in primele noua luni ale acestui an 22,8 milioane dolari canadieni din rezerve si anunta cheltuieli in crestere cu avizarea si comunicarea in a doua jumatate a anului, in contextul dezbaterii din Parlament.

Gabriel Resources, inregistrata in Canada si listata la bursa de la Toronto, avea la finele lunii septembrie lichiditati de 56,2 milioane dolari canadieni, potrivit unui comunicat transmis vineri de compania care detine 80% din actiunile RMGC. La finele anului trecut, rezervele erau de 79 milioane dolari canadieni.

"Intensificarea activitatii asociate procedurilor de avizare si activitatilor de comunicare in ultima parte a celui de-al treilea trimestru din 2013, in contextul dezbaterii parlamentare anuntate, ar trebui sa creasca in continuare utilizarea numerarului pe pacursul trimestrului al patrulea din 2013", se arata in comunicatul citat de Mediafax.

Statul roman a returnat in luna iulie companiei suma de 13,4 milioane lei - taxe, penalizari si dobanzi platite anterior, se mentioneaza in comunicat.

Comentariile acestui material
 
Numele complet:*
ex: Ion Popescu
Adresa de email:*
Site personal:
ex: http://www.dailybusiness.ro/
Comentariul tau:*
ATENTIE! Camp obligatoriu.
 
 
 
pop a spus:
03/12/2013 09:27
are cheltuieli in crestere, adica spagi grase de platit.
 
KeyJobs - Job-uri premium
Vineri, 30 Octombrie 2020, 06:41
Alegeti frecventa cu care doriti sa primiti newsletterul:
Adresa dvs. de email:
Abonati-va la newsletter