COMPANII

Prima bere romaneasca produsa sub licenta in Republica Moldova

29 mai 2013, ora 12:43, autor(i): Andra Troasca 
Aboneaza-te la: RSS   Trimite prin: LinkedIn
beers.jpg
Berea Timisoreana s-a lansat in Republica Moldova, prin intermediul companiei Efes Vitanta Moldova Brewery, liderul pietii de bere din Moldova.

ôTimisoreana este prima bere romaneasca care va fi produsa sub licenta in Republica Moldova. Exista o foarte mare cerere pentru berea romaneasca in Moldova, iar Timisoreanaö, a declarat Stefan Teodorescu, group brands director Ursus Breweries.

Berea Timisoreana este fabricata inca de la 1718, fiind atestata printr-un act petitionar al magistratului orasului Timisoara, care dateaza din 1 ianuarie 1718.

Ursus Breweries, parte a grupului SABMiller, este unul dintre cei mai mari producatori de bere din Romania. Marcile Ursus Breweries sunt: URSUS, Timisoreana, Ciucas, Peroni Nastro Azzurro, Grolsch, Azuga, Reddĺs, Stejar si Pilsner Urquell.

SABMiller are in portofoliu peste 200 marci si aproximativ 70.000 de angajati in peste 75 de tari. Grupul are de asemenea un segment in crestere de bauturi racoritoare si este una dintre cele mai mari companii din lume care imbuteliaza produse Coca-Cola.

Concurentii Ursus Breweries pe piata locala suntáURBB (producatorul Tuborg), Heineken, Bergenbier, Romaqua Grup (producatorul Albacher).Citeste siáUn roman munceste de 6 ori mai mult decat un neamt pentru o bere
Comentariile acestui material
 
Numele complet:*
ex: Ion Popescu
Adresa de email:*
Site personal:
ex: http://www.dailybusiness.ro/
Comentariul tau:*
ATENTIE! Camp obligatoriu.
 
 
 
KeyJobs - Job-uri premium
Duminica, 19 Ianuarie 2020, 04:55
Alegeti frecventa cu care doriti sa primiti newsletterul:
Adresa dvs. de email:
Abonati-va la newsletter