- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Știri externe

10 destinații perfecte pentru vacanța de primăvară. Nu ai nevoie de un buget mare!

26 Mar, 21:10 • Lupu Alexandra
Te interesează să vizitezi cele mai plăcute destinații în vacanța de primăvară? Iată 10 locuri care te vor da pe spate și pentru care n-ai nevoie de un buget mare.
10 destinații perfecte pentru vacanța de primăvară. Nu ai nevoie de un buget mare!

Vacanța de primăvară este momentul așteptat de mulți români. Ei bine, iată o veste bună: există 10 locații în care persoanele interesate pot merge, și toate acestea fără să aibă nevoie de mulți bani, anunță kiwi.com.

10 destinații ideale pentru vacanța de primăvară

Fără urmă de îndoială, Dublin (Irlanda) este prima destinație pe care românii trebuie să o ia în calcul pentru vacanța de primăvară. Viața de noapte, pub-urile și localnicii prietenoși sunt doar câteva dintre elementele care vor reuși să te impresioneze încă din primul moment. Există o mulțime de spații verzi, dar mai mult decât atât, țara oferă o selecție diversă de cluburi și locații de divertisment.

Te-ar putea interesa și următorul subiect: Oficial. Proiectul de lege aprobat de 140 parlamentari: vouchere de vacanță pentru angajații din sistemul privat

Ljubljana (Slovenia) este un alt loc potrivit pentru vacanța de primăvară. Locația este ideală pentru persoanele care vor să se relaxeze și să petreacă timpul liber într-o zonă liniștită. Istoria, barurile pe malul râului, cafenelele și atmosfera sunt câteva dintre motivele pentru care vei dori să te întorci în Ljubljana.

Chiar și Cagliari (Italia) te va da pe spate. Orașul face parte din statul Italiei, dar cu toate acestea, nu este poziționat pe teritoriul continental. Capitala Sardiniei este ideală pentru relaxare și pentru a te bucura de divertisment noaptea. Lista destinațiilor perfecte pentru vacanța de primăvară continuă cu Tulum (Mexic), care este considerat cu certitudine un loc liniștit. Ruinele din apropiere sunt cele care oferă călătorilor o experiență de nedescris.

10 destinații ideale pentru vacanța de primăvară
10 destinații ideale pentru vacanța de primăvară

Pentru vacanța de primăvară, românii interesați nu trebuie să rateze șansa de a ajunge în Guadelupa. Teritoriul francez este format din șase insule locuite și o mulțime de alte insule mai mici, care sunt goale. Locul este recunoscut pentru mâncarea de fuziune franco-creolă, dar mai ales, pentru plajele diverse. Cazările din Guadelupa sunt avantajoase, având în vedere că ofertele all-in sunt regăsite la un buget redus. La fel de bine, Sedona (SUA) este o altă locația demnă de luat în considerare. Românii care vor să se bucure de aerul curat și liber pot merge cu încredere în această destinație. Orașul este cunoscut pentru peisajele roșii, acestea fiind remarcate mai ales pentru drumeții.

Persoanele care caută o să meargă în vacanța de primăvară pe bani puțini trebuie neapărat să meargă în Canggu (Indonezia). Destinația luxuriantă este potrivită pentru oamenii care au un buget redus, dar la fel de bine, care vor să petreacă timp de calitate. Românii nu trebuie să rateze nici Chiclayo (Peru), Ilhéus (Brazilia) sau Tanzania, fiindă acestea sunt alte destinații ideale pentru vacanța de primăvară.

Vezi și: Coşmarul românilor în vacanţă este bugetul: peste 40% se tem că nu au suficient bani