- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Știri externe

Un alt mecanism de propagandă și control la Kremlin! Putin vrea educație patriotică pentru tinerii ruși

22 Sep, 23:14 • Cornel Ghimeșan
Putin a cerut Ministerului Apărării al Federației Ruse creeze un sistem de pregătire militaro-sportivă și de educație patriotică a tinerilor, potrivit presei ruseşti. Mai multe ministere trebuie să colaboreze pentru elaborarea acestui program.
Un alt mecanism de propagandă și control la Kremlin! Putin vrea educație patriotică pentru tinerii ruși

Vladimir Putin vrea să creeze un alt mecanism de control și propagandă. Acesta a cerut Ministerului Apărării al Federațeie Ruse să creeze un sistem de educație patriotică si de  pregătire militaro-sportiva a tinerilor. După discursul susținut de Putin în care acesta anunța mobilizarea parțială, mai multe proteste au izbucnit pe teritoriul țării. În urma protestelor, au fost arestate aproximativ 1300 de persoane. Băerbații arestați au fost citați la încorporare drept „pedeapsă”.

Citește și: Toți bărbații care au protestat ieri împotriva lui Putin au primit ordine de încorporare în armată! Tinerii protestatari au fost arestați și trimiși direct pe front

„Administrația președintelui Rusiei sprijină propunerea Uniunii asociațiilor de Arte Marțiale de a crea, pe baza filialelor sale regionale, centre pentru pregătirea sportivă, militară și educația patriotică a tinerilor”, arată publicaţia rusă Sports.ru.

 Educație patriotică și pregătire militaro-sportivă pentru tinerii ruși

Un alt mecanism de propagandă și control la Kremlin. Putin vrea educație patriotică pentru tinerii ruși
Un alt mecanism de propagandă și control la Kremlin. Putin vrea educație patriotică pentru tinerii ruși

Vladimir Putin pregătește, alături de Ministerul Apărării, Ministerul Afacerilor Interne, Rosgvardia, Ministerul Situațiilor de Urgență, Ministerul Educației și Științei, un program de educație patriotică și pregătire militaro-sportivă pentru tinerii ruși. Liderul de la Kremlin susține că în acest mod ar crește numărul soldaților mai bine pregătiți și astel ar spori efectivele armatei ruse.

Sursa citată mai spune că responsabili de executarea ordinului au fost numiți ministrul rus al apărării Serghei Șoigu, directorul Rosgvardia Viktor Zolotov, directorul FSB Alexander Bortnikov, ministrul de interne Vladimir Kolokoltsev și alții.

Alte articole: Comisia Europeană ia în calcul noi sancțiuni împotriva Rusiei. Ursula von der Leyen: „Putin are arme nucleare, dar nu vom ceda niciodată”

Trăim în secolul vitezei, în secolul în care ORICE este la un click distanța, iar diferențele sunt dictate de calitatea “ambalajului”. Trăim în secolul în care suntem victimele dezinformării ... citește mai mult