- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Știri externe

Vladimir Putin s-a accidentat în propria casă! Circulă zvonuri conform cărora liderul ar fi căzut pe scări

02 Dec, 22:24 • Cornel Ghimeșan
Conform unor zvonuri propagate pe canalele de comunicare rusești, liderul de la Kremlin, Vladimir Putin ar fi avut un accident în una dintre reședințele sale.
Vladimir Putin s-a accidentat în propria casă! Circulă zvonuri conform cărora liderul ar fi căzut pe scări

Conform unor mesaje transmise pe un canal Telegram, liderul rus Vladimir Putin a căzut pe scările de la reședința sa oficială. Putin, în vârstă de 70 de ani, a suferit căzătura la domiciliu miercuri seara, a afirmat canalul Telegram SVR.

Citește și: Statele UE au căzut de acord: vor plafona prețul petrolului livrat de Rusia statelor terțe la 60 de dolari barilul. Companiile europene nu vor mai livra petrol rusesc dacă depăşeşte acest prag

Acesta s-ar fi ales cu o vânătaie la coccis după ce a căzut pe cinci trepte, s-a rostogolit pe o parte și apoi pe alte două trepte. Canalul a afirmat că s-a murdărit din cauza impactului puternic. Tot pe acest canal s-a vehiculat că Putin suferă de cancer gastro-intestinal, fără a avea dovezi concrete care să susțină afirmația.

Vladimir Putin s-a accidentat în propria casă! Circulă zvonuri conform cărora liderul ar fi căzut pe scări

Care sunt problemele de sănătate ale lui Vladimir Putin?

Canalul însuși susține că este strâns asociat cu gărzile de corp ale lui Putin, dar nu a împărtășit dovezi în acest sens. Se zvonește că acesta suferă de o stare de sănătate tot mai gravă, inclusiv de cancer și de boala Parkinson.

„Gărzile de corp l-au ajutat pe președinte să ajungă pe cea mai apropiată canapea și au chemat medicii, care sunt de serviciu la reședință”, a declarat SVR.

„Nimic critic [nu a fost diagnosticat], starea președintelui mai aproape de noapte era stabilă, se poate deplasa singur, durerea în zona coccisului în timp ce stătea așezat fiind singurul lucru care îl deranjează”.

Cauza exactă a căzăturii este în curs de investigare, a precizat canalul. În octombrie, au circulat capturi de ecran cu Putin care pretindeau că prezintă urme de perfuzie pe spatele mâinilor sale, iar oamenii l-au observat tremurând în timpul unei întâlniri cu liderul belarus Alexander Lukașenko.

Alte articole: OSCE nu ajunge la o decizie pentru a sancționa Rusia! Cele două variante propuse nu pot fi aplicate în acest moment

Trăim în secolul vitezei, în secolul în care ORICE este la un click distanța, iar diferențele sunt dictate de calitatea “ambalajului”. Trăim în secolul în care suntem victimele dezinformării ... citește mai mult