FINANTE-BANCI

ANAF a inceput un control la Astra Asigurari, in urma sesizarii ASF

21 februarie 2014, ora 15:58 
Aboneaza-te la: RSS   Trimite prin: LinkedIn
office.jpg
ANAF a initat un control inopinat la Astra Asigurari, dupa ce Autoritatea de Supraveghere Financiara a instituit procedura de redresare financiara prin administrare speciala a companiei, a suspendat conducerea si a numit KPMG ca administrator special.

Surse oficiale din ANAF au declarat agentiei Mediafax ca institutia a initiat deja procedurile de control, in urma sesizarii ASF privind suspiciuni de frauda fiscala in cadrul societatii de asigurare.

"Actiunea de control inopinat a inceput deja. Ea va fi urmata de verificarile Inspectiei Fiscale si de alte verificari incrucisate pentru a se gasi eventualele canale de «sifonare» a unor importante sume de bani", au declarat sursele citate.

ASF a anuntat, marti, ca a instituit procedura de redresare financiara prin administrare speciala a companiei Astra, cea mai mare companie de asigurari din Romania, aflata in proprietatea omului de afaceri Dan Adamescu, a suspendat conducerea si a numit KPMG Advisory ca administrator special.Autoritatea de Supraveghere Financiara (ASF) si-a incalcat propria norma in momentul in care a decis intrarea in procedura de supraveghere speciala a companiei Astra Asigurari, a declarat Dan Adamescu, proprietarul companiei.

El a precizat ca va ataca in instanta decizia ASF pe care o considera socanta si iresponsabila. 
Comentariile acestui material
 
Numele complet:*
ex: Ion Popescu
Adresa de email:*
Site personal:
ex: http://www.dailybusiness.ro/
Comentariul tau:*
ATENTIE! Camp obligatoriu.
 
 
 
KeyJobs - Job-uri premium
Marti, 20 Octombrie 2020, 03:40
Alegeti frecventa cu care doriti sa primiti newsletterul:
Adresa dvs. de email:
Abonati-va la newsletter