FINANTE-BANCI

Rusanu, la DNA, in dosarul "Carpatica": Cred ca are legatura mai mare cu Astra decat cu ordonanta ASF

21 februarie 2014, ora 13:54 
Aboneaza-te la: RSS   Trimite prin: LinkedIn
rusanu1.jpg
Presedintele Autoritatii de Supraveghere Financiara (ASF), Dan Radu Rusanu, s-a prezentat, vineri, la DNA, fiind citat in dosarul "Carpatica", in care sunt urmariti penal omul de afaceri Ilie Carabulea, Laura Chitoiu, Marian Marzac si Radu Mustatea.

Dan Radu Rusanu a declarat, la iesirea de la DNA, ca, in opinia lui, motivul pentru care a fost chemat de procurori are legatura mai mare cu Astra decat cu ordonanta ASF, precizand ca martea viitoare va avea raspunsul privind urmarirea sa penala, scrie Mediafax.

Dan-Radu Rusanua spus ca Ordonanta de Urgenta a Guvernului prin care a fost modificat numarul de membri din Consiliul ASF de la 11 la noua, respectand cu strictete criteriile din lege privind experienta, vechimea si, in special, incompatibilitatea cu membrii Parlamentului, a fost solicitata de Comisia Europeana si de Fondul Monetar International.

Tot vineri, DNA a anuntat demararea urmaririi penale impotriva lui Dan Radu Rusanu, in dosarul Carpatica Asig.

Autoritatea de Supraveghere Financiara (ASF) a instituit procedura de redresare financiara prin administrare speciala a celei mai mari companii de asigurari din Romania,Astra, detinuta de omul de afaceri Dan Adamescu. Aceasta risca sa intre in faliment daca procedura esueaza.

Comentariile acestui material
 
Numele complet:*
ex: Ion Popescu
Adresa de email:*
Site personal:
ex: http://www.dailybusiness.ro/
Comentariul tau:*
ATENTIE! Camp obligatoriu.
 
 
 
KeyJobs - Job-uri premium
Miercuri, 21 Octombrie 2020, 02:28
Alegeti frecventa cu care doriti sa primiti newsletterul:
Adresa dvs. de email:
Abonati-va la newsletter