FINANTE-BANCI

Statul va infiinta un fond de creditare a agricultorilor care acceseaza fonduri europene

23 martie 2012, ora 17:24 
Aboneaza-te la: RSS   Trimite prin: LinkedIn
agriculture-mare.jpg
Statul va infiinta un fond de creditare a beneficiarilor de fonduri europene, care va gestiona un buget de 300 de milioane de lei (aproape 70 de milioane de euro) in acest an, agricultorii urmand astfel sa cofinanteze mai usor proiectele, potrivit unui proiect de ordonanta de urgenta.

"In vederea stimularii dezvoltarii investitiilor cu finantare europeana, se constituie la dispozitia Ministerului Agriculturii Fondul de creditare a beneficiarilor Programului National de Dezvoltare Rurala (PNDR). Fondul se constituie din alocatii aprobate prin bugetul de stat cu aceasta destinatie, la dispozitia Ministerului Agriculturii si Dezvoltarii Rurale (MADR)", se arata in proiectul de act normativ.

Astfel, avand in vedere problemele cu care se confrunta beneficiarii programului in privinta asigurarii cofinantarii investitiilor, Guvernul considera necesara dezvoltarea unui instrument financiar care sa ajute agricultorii. Fondul de creditare este complementar sistemului de garantare a imprumuturilor pentru fermieri, conform Mediafax.Comentariile acestui material
 
Numele complet:*
ex: Ion Popescu
Adresa de email:*
Site personal:
ex: http://www.dailybusiness.ro/
Comentariul tau:*
ATENTIE! Camp obligatoriu.
 
 
 
KeyJobs - Job-uri premium
Marti, 17 Mai 2022, 17:11
Alegeti frecventa cu care doriti sa primiti newsletterul:
Adresa dvs. de email:
Abonati-va la newsletter