- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Știri interne

7 avantaje ale unui credit IFN

19 Oct, 15:01 • Bumbeneci Diana
În ziua de astăzi, creditele nebancare au căpătat tot mai multă popularitate datorită faptului că pot fi accesate ușor, fără multă birocrație și, cel mai important, fără timp de așteptare îndelungat până la aprobare.
7 avantaje ale unui credit IFN

În ziua de astăzi, creditele nebancare au căpătat tot mai multă popularitate datorită faptului că pot fi accesate ușor, fără multă birocrație și, cel mai important, fără timp de așteptare îndelungat până la aprobare.

Poți apela la un credit nebancar pentru tot felul de situații. De exemplu, dacă vrei să ai propria ta afacere sau dacă ai o urgență medicală, cu siguranță trebuie ca lucrurile să se rezolve cât mai rapid, iar banii să nu reprezinte un impediment.

În acest articol îți vom prezenta, pe larg, care sunt beneficiile creditelor tip IFN. Cu toate acestea, nu trebuie să uităm că un credit, fie el nebancar, trebuie accesat cu responsabilitate. Cu siguranță, acumularea datoriilor nu este o situație pe care ți-o dorești, de aceea informațiile de mai jos te vor ajuta să cântărești mai bine toate avantajele pe care un credit IFN ți le poate aduce, în funcție de situația în care te afli la un moment dat.

1.Totul se desfășoară online

Atunci când vrei să accesezi rapid niște bani pentru o urgență, timpul este esențial. Din acest motiv, mersul în sucursalele bancare nu este o opțiune. Poți solicita ușor un împrumut direct de pe site-ul unui IFN și tot procesul se va desfășura online. În plus, faci cererea de aprobare direct de pe telefonul mobil, ori de câte ori există o nevoie imediată de ajutor financiar.

2. Timp de așteptare foarte mic

Timpul de așteptare variază între câteva ore și o zi. Practic, sunt șanse să primești banii de care ai nevoie extrem de rapid, iar criteriile de eligibilitate sunt avantajoase. Banii îi primești în baza buletinului, fără să fie nevoie, în majoritatea cazurilor, și de alte garanții.

3. Poți accesa sume de până la 10.000 de lei

Unele IFN-uri îți vor pune la dispoziție sume de maximum 3.000 de lei, în timp ce altele îți oferă chiar și 10.000 de lei. Așadar, majoritatea IFN-urilor îți oferă sume suficient de mari astfel încât să acoperi orice nevoie. Pe de altă parte, pentru că poți accesa sume flexibile, este bine să te limitezi la strictul necesar și să nu iei mai mulți bani decât ai nevoie.

4. Rambursare facilă

Poți returna banii înainte de perioada contractuală, anticipat, în măsura în care dispui de ei. Acesta este un aspect avantajos pentru că vei plăti o dobândă mai mică decât atunci când ai rate fixe. De asemenea, nu trebuie să te deplasezi pentru a returna banii, o poți face direct din contul tău online.

5. Creditele IFN sunt de tip revolving 

Un credit revolving înseamnă că poți face retrageri succesive din contul tău. Adică, dacă ai restituit o parte din bani, ei redevin disponibili în contul tău și îi poți lua foarte ușor, oricând ai nevoie de-a lungul unei anumite perioade stipulate în contract.

6. Nu ți se cer garanții sau documente complicate

În contextul actual, timpul este o resursă foarte prețioasă, iar irosirea acestuia stând la ghișee, cu un dosar plin de hârtii semnate, nu mai este o variantă. Poți rezolva foarte simplu nevoia unui împrumut în baza buletinului, prin accesarea unei linii de credit nebancare. De asemenea, nu ți se vor solicita garanții sau o mulțime de documente justificative.

7. Ai parte de asistență și nu există costuri ascunse

IFN-urile sunt entități a căror activitate de creditare este reglementată de lege. Având în vedere că nu au o bază de clienți la fel de mare ca a băncilor, asistența mai bună dedicată clienților este un diferențiator major.

Potrivit Entrepreneur, există o mulțime de motive pentru care oamenii nu încep propria afacere, iar unul dintre cel mai des întâlnite este lipsa banilor. Aceeași sursă recomandă, printre altele, ideea de a accesa o linie de credit pentru a-ți începe propria afacere. Având în vedere aspectele menționate anterior, fie că ai o urgență personală, fie că îți dorești să investești într-o idee în care crezi sau pentru orice alt motiv, poți oricând încerca soluția împrumutului tip IFN, atâta timp cât apelezi la credit în mod responsabil.

Într-o mare de oameni care merg în direcții simple, seci sau poate chiar absurde, o lume grăbită și gata mereu să alerge pentru îndeplinirea unui scop, eu am ales să mă opresc în loc și să ... citește mai mult