- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Știri interne

800 de blocuri din Bucureşti, din nou fără apă caldă! Termoenergetica anunță care sunt cele mai afectate zone

11 Apr, 12:05 • Fundeanu Madalina
Noi avarii în Capitală. Termoenergetica anunță că peste 800 de blocuri nu au apă caldă.
800 de blocuri din Bucureşti, din nou fără apă caldă! Termoenergetica anunță care sunt cele mai afectate zone

O nouă avarie în Capitală! Mai mult de 800 de blocuri din Bucureşti au rămas din nou fără apă caldă, fie din cauza unor avarii, fie din cauza unor lucrări de modernizare a conductelor de termoficare, conform informațiilor relatate de Antena 3 CNN.

Mai exact, este vorba despre 871 de blocuri din toate cele şase sectoare ale Bucureştiului, acolo unde locuitorii nu mai au apă caldă, termenul limită fiind 12 aprilie, după cum anunţă Termoenergetica.

Peste 800 de blocuri din Bucureşti au rămas iar fără apă caldă

Joi la prânz, 871 de blocuri din toate sectoarele Bucureştiului nu au apă caldă, cele mai multe avarii fiind înregistrate în sectoarele 2 şi 1, după cum urmează:

– 200 de blocuri din sectorul 1

– 551 de blocuri din sectorul 2

– 53 de blocuri în sectorul 3

– 18 blocuri în sectorul 4

– 30 de blocuri în sectorul 5

– 19 blocuri în sectorul 6.

Ai mai putea fi interesat și de: Beneficii pentru fermieri. Se dau subvenții speciale de 300 de euro/an. Care sunt condițiile

apă caldă
lipsă apă caldă

Termoenergetica anunță locuitorii că se lucrează la foc automat pentru a remedia avariile din Capitală până la termenul stabilit.

„Termenul afișat pentru punerea în funcțiune a punctului termic este estimat.

Echipele Companiei Municipale Termoenergetica București S.A. lucrează în regim continuu pentru finalizarea în cel mai scurt timp a tuturor lucrărilor.

Vă comunicăm că sistemul de monitorizare a parametrilor tehnici – SCADA deține date (informații transmise în timp real dispeceratelor de sector) pentru un număr de 836 din totalul celor 1027 puncte termice aflate în exploatarea Companiei Municipale Termoenergetica București (CMTEB) S.A.

Pentru punctele termice nemonitorizate SCADA (191) personalul CMTEB se deplasează periodic în teren în vederea efectuării verificărilor.

În cazul în care vă confruntați cu probleme privind furnizarea agentului termic pentru apă caldă și/sau căldură, iar adresa dumneavoastră nu se regăsește în listele publicate pe site, vă rugăm să vă adresați dispeceratelor de sector sau operatorilor call-center la numerele: TELVERDE – 0800 820 002 (apel gratuit) și 031 9442, aflate la dispoziția dumneavoastră 24 de ore din 24, pentru înregistrarea sesizării și verificarea ulterioară a situației”, este mesajul transmis de Termoenergetica.

Citește și alte știri: Bătaie pe cărucioare – surpriză de la Auchan. În 10 dintre magazine s-au vândut toate cărucioarele în mai puțin de o oră. Un român a cumpărat 5 cărucioare, cea mai mare reducere fiind de 2.250 lei!