- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Știri interne

Abonamentul Disney+ s-ar putea scumpi din 8 decembrie

08 Nov, 08:40 • Gabriela Andreescu
Abonamentul Disney+ se scumpește cu 38%, după ce serviciile de streaming Disney au înregistrat pierderi de 1 miliard de dolari
Abonamentul Disney+ s-ar putea scumpi din 8 decembrie

Disney+ este în prezent unul dintre cele mai accesibile servicii de streaming pentru filme și seriale din piață, însă, din păcate, prețul scăzut nu va rămâne valabil.

Gigantul media Disney a anunțat că va începe să crească prețurile pentru toate serviciile sale de streaming, cel puțin în SUA, iar creșterile sunt substanțiale.  Totuși, cei care nu vor dori să plătească în plus, vor avea în continuare opțiunea de a rămâne pe un abonament mai ieftin, care va fi susținut însă prin reclame, anunță go4it.ro.

Cu ocazia lansării versiunii cu reclame, care, pentru unele piețe va avea loc pe 8 decembrie, va fi scumpit și abonamentul disponibil în prezent, a anunțat gigantul media.

În prezent, prețul unui abonament Disney este, în România, 29,99 lei pe lună sau 299,90 lei pe an, în timp ce abonamentul în SUA costă 7,99 dolari pe lună.

Începând cu 8 decembrie însă, Disney plănuiește să crească prețul serviciilor pe care le oferă în SUA, de la 7,99 dolari la 10,99 dolari. Aceasta este o creștere bruscă cu 38% a prețului abonamentului.

 

Abonamentul Disney+ se scumpește cu 38%
Abonamentul Disney+ se scumpește cu 38%

Cei care nu vor dori să plătească în plus, vor avea opțiunea de a păstra abonamentul original, de 7,99 dolari, însă vor primi reclame înaintea filmelor.

Prin introducerea noilor tarife, Disney+ calcă pe urmele Netflix în ceea ce privește scumpirile, dar și abonamentele cu reclame.

Deși și-a anunțat planurile înaintea Netflix, Disney+ iese pe piață cu o lună întârziere față de de Netflix, care de asemena oferă opțiunea unui abonament cu reclame.

Această decizie vine în urma pierderilor de 1,1 miliarde de dolari pe care Disney le-a înregistrat în trimestrul fiscal care tocmai s-a încheiat, cu 300 de milioane mai mult decât estimările originale.

Citește și: Cum să-ți păstrezi istoricul activității, preferințele și recomandările de pe Netflix și să le transferi pe un alt cont. Serviciul de streaming a anunțat o nouă opțiune

Cu mai mult de 15 ani experiență în domeniul jurnalismului și o pasiune pentru tot ce înseamnă actualități, știri, și tot ce se întâmplă relevant atât în țară, cât și pe plan extern. ... citește mai mult