- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Știri interne

Ce poți cumpăra de 178 de lei din Kaufland! O româncă și-a postat coșul de cumpărături pe Facebook

20 Apr, 18:28 • Fundeanu Madalina
Cumpărături de 178 de lei din Kaufland. O femeie a arătat cum este posibil să îți achiziționezi produsele necesare pentru câteva zile, cu nici 200 de lei!
Ce poți cumpăra de 178 de lei din Kaufland! O româncă și-a postat coșul de cumpărături pe Facebook

O femeie din România a fost să-și facă cumpărăturile la Kaufland, iar mai apoi a postat produsele achiziționate pe pagina sa de Facebook, pentru a le arăta oamenilor ce își pot lua de 178 de lei. Aceasta a cumpărat fructe, legume, carne, brânzeturi și multe altele, potrivit Cancan.ro.

Cumpărături de 178 de lei din Kaufland

Din ce în ce mai mulți români se confruntă cu probleme legate de bani și nu-și permit să ducă un trai foarte bun. Bătrânii ce au pensii mici ajung să aibă tot mai multe lipsuri. Deși fac economii și încearcă să reducă cheltuielile cât de mult pot, atunci când merg la cumpărături, fie la supermarket, fie la piață, mulți dintre vârstnici nu-și mai ticsesc sacoșele ca-n alte vremuri.

Astfel, o româncă le arată tuturor câte produse poți cumpăra cu mai puțin de 200 de lei din Kaufland. Sunt alimente pe care o singură persoană le poate consuma în câteva zile sau chiar o săptămână, dacă vor să aibă un buget restrâns.

Citește și: Cele mai bune sfaturi financiare pentru cei trecuți de 30 de ani. Așa vei putea economisi mai mult

cumpărături din Kaufland
cumpărături din Kaufland

Femeia a mers la un magazin Kaufland din București, unde și-a făcut cumpărăturile. Și-a umplut coșul, apoi a mers la casa de marcat unde a plătit nu mai puțin de 178 de lei. Apoi, a postat pe Facebook câte alimente poți cumpăra cu această sumă: fructe, legume, carne, brânzeturi, dar și altele.

În fotografia cu alimentele postată pe rețelele de socializare se poate vedea aceasta a cumpărat o pungă de portocale, banane, câteva pere, struguri, grapefruit, două conserve cu bucăți de ananas, lămâi, două pachete de linte, șervețele umede, o varză roșie, o ceapă verde, o sticlă de sana, o pungă de cafea, dar și altele. Printre aceste produse se pot observa și două caserole de carne de mânzat, luate la reducere.

Foarte mulți români vânează reducerile, mai ales atunci când vine vorba despre alimente. Nu este un secret că produsele care se apropie de termenul de expirare sunt puse la reducere, prețul lor fiind unul mult mai mic față de cel inițial. Atunci este momentul perfect pentru cei care nu dispun de o sumă mare de bani să ia produse reduse pe care să le consume imediat.

La fel a procedat și femeia, căci a cumpărat de la Kaufland două pachete de carne de mânzat, la un preț accesibil față de cel întreg. Aceasta le-a arătat tuturor că o singură persoană își poate face cumpărăturile esențiale de nici 200 de lei, pentru o săptămână sau chiar mai mult, în funcție de ce preparate își gătește. Desigur că, nu este cazul tuturor. Unii români preferă produsele scumpe și de calitate, iar alții își permit doar alimentele mai ieftine.

Vezi și: Magazinul românesc care bate Lidl, Kaufland sau Carrefour la prețuri! A devenit viral în mediul online!