- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Știri interne

Ce salariu are un agent de vânzări de servicii bancare

10 Mar, 16:22 • Bumbeneci Diana
În țara noastră sunt sute de instituții bancare în fiecare județ, iar în multe dintre acestea, relațiile cu clienții sunt cele mai importante. Iată ce beneficii are un agent de vânzări de servicii bancare.
Ce salariu are un agent de vânzări de servicii bancare

Un agent de vânzări de servicii bancare câştigă între 600 şi 800 de euro net pe lună. Potrivit BestJobs, citat de Zf, beneficiile acestuia sunt următoarele.

Ce trebuie să un agent de vânzări de servicii bancare

Un angajat pe poziţia de agent de vânzări de servicii bancare are un salariu care variază. Acesta ar putea fi, în medie, între 600 şi 800 de euro net pe lună, arată datele de la platforma de recrutare online BestJobs.

Un agent vânzări servicii bancare este responsabil de prospectarea pieţei pentru identificarea de potenţiali clienţi şi menţinerea relaţiei cu clienţii din propriul portofoliu. Din acest motiv, candidatul ideal trebuie să aibă atenţie la detalii, să fie orientat către atingerea obiectivelor, precum şi disponibilitate de a lucra atât pe teren, cât şi la birou. Studiile medii sunt necesare, la fel şi experienţa sau cunoştinţele din domeniu şi cunoştinţele de limbă engleză, nivel conversaţional. Oferta de joburi este mare în centrele urbane şi oraşele mijlocii, iar salariul poate ajunge până la 800 de euro, la care se adaugă, de regulă, bonusuri de performanţă sau alte comisioane din vânzări”, afirmă Mihaela Dobre, sales manager în cadrul BestJobs.

Desigur, și acest job are destul de multe beneficii. Printre cele mai multe beneficii extrasalariale şi bonusuri specifice oferite pentru acest tip de loc de muncă sunt: bonus de performanţă, prime de sărbători, decontare transport, laptop şi telefon.

În momentul de față, 271 de posturi vacante pentru poziţia de agent de vânzări de servicii bancare sunt disponibile pe platforma BestJobs dintr-un total de 40.000 de anunţuri de angajare active. Cele mai multe anunţuri de angajare sunt în oraşele mari şi mijlocii.

Într-o mare de oameni care merg în direcții simple, seci sau poate chiar absurde, o lume grăbită și gata mereu să alerge pentru îndeplinirea unui scop, eu am ales să mă opresc în loc și să ... citește mai mult