- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Știri interne

Cine e milionarul român de 32 de ani care construiește un castel în România. Afacerea cu care a dat lovitura

15 Jul, 10:23 • Cornel Ghimeșan
Un milionar român, în vârstă de doar 32 de ani, care construiește un castel în România, a dat lovitura în afaceri. George Țucudean, fost fotbalist, provine dintr-o familie înstărită, dar dovedește că se poate descurca foarte bine și pe cont propriu.
Cine e milionarul român de 32 de ani care construiește un castel în România. Afacerea cu care a dat lovitura

Cine e milionarul român de 32 de ani care construiește un castel în România. George Țucudean are un hotel în Arad, cu 73 de camere și șapte apartamente. E dotat cu SPA, sală de fitness, are și sală de conferințe de 200 de locuri și terasă de 60 de locuri.

Citește și Lovitură pentru toți românii care dețin animale de companie. Bubuie prețul pentru mâncarea destinată necuvântătoarelor

Cine e milionarul român de 32 de ani care construiește un castel în România

Directorul hotelului a anunțat că, la un an de la primul client, 23.000 de oameni i-au trecut pragul.

„În urmă cu 12 luni când am pornit acest drum cu proprietarii Miriam și George, care mi-au spus că doresc ceva mai mult decât un hotel care să fie doar locuri de cazare. Doreau un complex al ospitalității și al întâlnirilor.

În aceste 12 luni fie prin serviciile pe care le-am adus, fie prin dotările moderne pe care acest hotel le are sau prin experiențele gastronomice ne place să credem că ne-am pus puțin amprenta în inimile oamenilor care ne-au trecut pragul. Acești oaspeți să știți că nu au fost puțini.

Este un motiv de mândrie pentru mine să vă spun că nu mai puțin de 23 de mii de persoane ne-au trecut timp de un an pragul. Pentru mulți dintre ei Aniroc nu a fost doar un loc de cazare sau un loc unde să vină la un eveniment sau o conferință. A fost casa lor când au fost departe de locuință și spun asta pentru că avem o persoană care în ultimul an are cumulat un număr de 147 de nopți”, a spus Raul Duca, directorul general al hotelului, potrivit adevărul.ro.

Citește și Bani pentru 2 milioane de români. A fost anunțată lista voucherelor care vor fi oferite oamenilor care au nevoie de sprijin financiar

George Țucudean a renunțat la fotbal, iar acum se ocupă de crama familiei sale. Are 60 de hectare de vie în apropiere de Arad, iar planul e ca în următorii ani să ajungă la 100 de hectare. Mai mult, pe domeniul fostului fotbalist a existat și un castel pe care căutătorii de aur l-au vandalizat pe vremea imperiului Austro-Ungar. Au rămas doar ruine, însă Țucudean e hotărât să-l ridice din nou.

Trăim în secolul vitezei, în secolul în care ORICE este la un click distanța, iar diferențele sunt dictate de calitatea “ambalajului”. Trăim în secolul în care suntem victimele dezinformării ... citește mai mult