- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Știri interne

Cum se menține în formă Erling Haaland. Ce face în fiecare seară înainte de somn

26 Oct, 17:03 • Cassano Sabrina
Erling Haaland a reușit să facă o performanță deosebită în acest sezon la Manchester City, marcând 22 de goluri. Cum bine știm pentru a ajunge la perfomanță pe lângă o muncă asiduă, sportivi au și un regim alimentar foarte strict.
Cum se menține în formă Erling Haaland. Ce face în fiecare seară înainte de somn

Erling Haaland a reușit să facă o performanță deosebită în acest sezon la Manchester City, marcând 22 de goluri. Nu mai este pentru nimeni un secret că atunci când îți dorești să faci performanță trebuie să ai un stil de viață sănătos și să fii în permanență atent la dietă. Erling Haaland, atacantul norvegian, are un fizic impunător. Deseori este asemănat  cu Cristiano Ronaldo sau Zlatan Ibrahimovic.

Eriling Haaland mănâncă precum un urs

Atacantul nu pare deloc să se asemene la capitolul mâncare cu Cristiano și asta pentru că Erling consumă 6000 de calorii pe zi.

„Nu am văzut niciodată pe nimeni să mănânce la fel de mult ca el. Pur și simplu mănâncă precum un urs”, a declarat coechipierul norvegian Josh King.

Conform Daily Mail acest lucru se întâmplă deoarece orașul în care Haaland a crescut promovează un stil de viață bazat pe multe proteine. Erling este mare consumator de pește și carne de vită. Acesta se culcă mereu la la 10 jumătate. Înainte de a se băga la somn olosește ochelari speciali care atenuează efectele luminii albastre. De asemenea, în timpul somnului folosește un dispozitiv care îi măsoară bătăile inimile.

Consumul de alimente de calitate, de proveniență cât mai naturală, este cel mai important. Oamenii spun că nu e bine să mănânci carne, dar ce fel de carne? Carnea pe care o primești la McDonald’s sau vaca de acasă care se hrănește cu iarbă?”, a declarat Erling.

Fotbalistul cheluie o avere pe cadouri de lux

Nu mai e pentru nimeni un secret că fotbaliștii nu au probleme de ordin material, la fel cum se întâmplă și cu Erling. Atacantul norvegian a cheltuit nu mai puțin de 500.000 de euro pe cadourile pe care le-a făcut coechipierilor și staff-ului Borussiei Dortmund. Fotbalistul are un salariu de 125 de milioane la Manchester. Fotbalistul a reușit să marcheze 100 de goluri în 144 de meciuri, la doar 20 de ani, ceea ce reprezintă un record mondial