- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Știri interne

Cum va fi vremea de Paște și de Florii 2024. ANM aduce noi prognoze pentru România

09 Apr, 16:23 • Bumbeneci Diana
Administraţia Naţională de Meteorologie anunță cum va fi vremea de Paște și de Florii. Se schimbă vremea în România.
Cum va fi vremea de Paște și de Florii 2024. ANM aduce noi prognoze pentru România

Administraţia Naţională de Meteorologie

a actualizat prognoza pentru următoarele patru săptămâni, intervalul 9 aprilie – 6 mai 2024, așadar știm deja cum va fi vremea în Duminica Floriilor, dar și de Paște.

Vremea săptămâna 9 – 15 aprilie 2024

Valorile termice vor fi mai ridicate decât cele specifice pentru această săptămână, pe întreg teritoriul României. Cantitățile de precipitații vor fi deficitare în cea mai mare parte a țării, dar mai ales în regiunile nordice.

Vremea săptămâna 15 – 22 aprilie 2024

Temperaturile medii vor fi ușor mai ridicate decât cele normale pentru acest interval, în toate regiunile, dar mai ales în cele extracarpatice. Regimul pluviometric va fi ușor excedentar în cea mai mare parte a țării, dar mai ales în zonele montane.

Vremea de Paște și de 1 Mai
Vremea de Paște și de 1 Mai

Vremea săptămâna 22 – 29 aprilie 2024

Temperatura medie a aerului va avea valori ușor mai ridicate decât cele normale pentru această perioadă, la nivelul întregii țări. Cantitățile de precipitații vor fi în general apropiate de cele normale pentru acest interval, în toate regiunile.

Vremea săptămâna 29 aprilie – 6 mai 2024

Mediile valorilor termice se vor situa ușor peste cele specifice pentru această săptămână, pe întreg teritoriul României. Regimul pluviometric va fi în general apropiat de cel normal pentru această perioadă în regiunile sudice și sud-estice, iar în rest va fi în general deficitar.

Ai mai putea citi și: Marcel Ciolacu confirmă oficial planurile pentru pensii, salarii și taxe în 2024: „Măsura se va resimți în buzunarul fiecărui român”

Într-o mare de oameni care merg în direcții simple, seci sau poate chiar absurde, o lume grăbită și gata mereu să alerge pentru îndeplinirea unui scop, eu am ales să mă opresc în loc și să ... citește mai mult