- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Știri interne

De unde provine carnea de porc de la Kaufland. Mulți români care cumpără din acest hipermarket vor avea o surpriză

31 Oct, 20:14 • stefan.vlad
De unde provine carnea de porc de la Kaufland.Hipermarketul are o gamă variată de produse, unul dintre cele mai cunoscute sortimente fiind 'Vreau din România', a căror proveniență este chiar țara noastră. Ei bine, exact acest exemplu îl urmează și carnea de porc, care este consumată de majoritatea românilor.
De unde provine carnea de porc de la Kaufland. Mulți români care cumpără din acest hipermarket vor avea o surpriză

De unde provine carnea de porc de la Kaufland. Lanțul de magazine comercializează la raftul românesc numai carne ce provine de porci nu doar crescuți, ci și născuți în România, extinzându-și progarmul de stimulare a producției internă. Totodată, aceasta este și o metodă prin care sunt sprijiniți fermierii și producătorii locali.

Citește și: Zahărul, cel mai mare inamic al sănătății este și cel mai cumpărat. Cât te costă la Carrefour și Kaufland să cumperi un kilogram

De unde provine carnea de porc de la Kaufland

Prin urmare, românii care cumpără carne de porc de la Kaufland se pot bucura de cotlet, pulpă, piept, mușchiuleț, ceafă, rasol, organe sau carne tocată de cea mai bună calitate.

Programul 100% crescut în România a fost inaugurat în anul 2017 alături de Cooperativa Agricolă „Țara Mea” și cu sprijinul Comisiei pentru Agricultură, Silvicultură și al Ministerului Agriculturii și Dezvoltării Rurale.

Scopul programului a fost acela de a susține pe termen lung producția internă de carne de porc. Kaufland garantează preluarea în toate magazinele a cărnii de porc ce provine direct de la fermieri locali.

Produsele se găsesc într-un spațiu de vânzare special amenajat pentru a atrage atenția către marfa produsă la noi în țară, după standarde înalte de calitate, numit , Raftul românesc, scrie kaufland.ro. 

Kaufland deschide cel de-al 22-lea magazin din București

Retailerul german Kaufland inaugurează cel de-al 22-lea magazin al reţelei din București, mai exact în sectorul 4, ajungând astfel la o reţea de 171 de unităţi la nivel naţional.

Noul magazin este construit pe o suprafaţă totală de 6.000 mp, dintre care 3.850 mp sunt alocaţi spaţiului de vânzare, deschiderea acestuia generând peste 80 de locuri de muncă. Noua locaţie dispune şi de un spaţiu verde de 2.200 mp pe acoperiş, prevăzut cu un sistem de irigare, ce va asigura umiditatea optimă pentru plante.

„Kaufland Emil Racoviţă dispune de o vitrină asistată pentru produse proaspete, cu o lungime de 24 de metri, raion de peşte proaspăt, raion extins de legume-fructe, brutărie, produse congelate, produse lactate, alimente de bază, dulciuri, drogherie, băuturi şi produse nealimentare.

În galeria comercială, clienţii vor găsi numeroase magazine şi servicii, printre care pizzeria StagePizza şi cofetăria Voipan, farmacia Helpnet, magazinul de optică medicală Optica General şi magazinul VitalPet, pentru produse destinate animalelor de companie. Noul magazin integrează şi sisteme de colectare selectivă’’, se mai arată în comunicatul companiei.