- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Știri interne

Frig și ploi în minivacanța de 1 mai și Paște. ANM anunță prognoza meteo 29 aprilie – 27 mai

30 Apr, 11:09 • Bumbeneci Diana
ANM a actualizat prognoza meteo pentru minivacanța de 1 mai și Paște! Vremea în perioada 29 aprilie - 27 mai.
Frig și ploi în minivacanța de 1 mai și Paște. ANM anunță prognoza meteo 29 aprilie - 27 mai

Administrația Națională de Meteorologie a emis prognoza meteo pentru următoarele patru săptămâni. Potrivit ANM, în luna mai, vremea nu va avea manifestări extreme.

Temperaturile vor fi apropiate de cele normale în ultima lună a primăverii și este posibil să apară precipitații în mai multe regiuni ale României.

Vezi și: 1 grad în România. ANM anunță prognoza meteo 30 aprilie – 2 mai 2024

Prognoza meteo pentru săptămâna 29 aprilie – 6 mai

Valorile termice vor fi ușor mai ridicate decât cele normale mai ales în nord-vestul țării. Excepție vor face regiunile sudice unde temperaturile medii vor fi în general apropiate de cele specifice pentru această săptămână.

Regimul pluviometric va fi excedentar în regiunile sud-vestice, sudice și sud-estice, dar și deficitar în cele nordice, iar în rest va fi în general apropiat de cel normal pentru acest interval.

Prognoza meteo pentru săptămâna 6 – 13 mai

Temperatura medie a aerului va avea valori ușor mai coborâte decât cele normale pentru această perioadă, la nivelul întregii țări, dar mai ales în jumătatea estică a teritoriului.

meteo
meteo

Cantitățile de precipitații se vor situa în general în jurul celor normale pentru acest interval, la nivelul întregii țări.

Prognoza meteo pentru săptămâna 13 – 20 mai

Temperaturile medii vor fi apropiate de cele normale pentru această perioadă, în toate regiunile. Cantitățile de precipitații vor fi în general apropiate de cele normale pentru acest interval în cea mai mare parte a țării, dar cu un ușor deficit în regiunile sudice.

Prognoza pentru săptămâna 20 – 27 mai

Mediile valorilor termice vor fi apropiate de cele specifice pentru această săptămână, în cea mai mare parte a țării. Regimul pluviometric va fi apropiat de cel specific pentru această perioadă, în majoritatea regiunilor.

Poți citi și: Cristian Popa: BNR ar putea amâna reducerea dobânzii în mai 2024. Inflația și riscurile rămân ridicate

Într-o mare de oameni care merg în direcții simple, seci sau poate chiar absurde, o lume grăbită și gata mereu să alerge pentru îndeplinirea unui scop, eu am ales să mă opresc în loc și să ... citește mai mult