- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Știri interne

Incredibil! Permis auto falsificat cumpărat de un român pe MarketPlace Facebook

13 Oct, 10:50 • Oprea Alina
MarketPlace Facebook este ca un supermarket pentru români și nu numai. De asemenea, este locul unde găsești orice dorești, precum românul care și-a cumpărat un permis auto falsificat din Germania!
Incredibil! Permis auto falsificat cumpărat de un român pe MarketPlace Facebook

Un român a achiziționat de pe MarketPlace în Germania un permis auto care era falsificat și acesta a plătit suma de 2.000 de euro. Acesta era falsificat după modelul celui britanic, iar acesta a vrut să îl preschimbe în cel românesc ș Serviciul de Permise Auto de Conducere din Alba Iulia.

Citește mai multe despre: Bancomate alimentate cu bancnote false în București! Falsificatorii de bani au adus un prejudiciu de aproape 240.000 de euro unei bănci

Permis de conducere de pe Marketplace Facebook

Odată ce a dus permisul de conducere fals, angajații și-au dat seama de faptul căacel document era fals, iar Poliția fiind sesizată. În cele di urmă, bărbatului i s-a emis un dosar penal pentru complicitate la fals de material în înscrisuri și uz de fals, ceea ce a comunicat Ziare.com, potrivit stiripesurse.ro.

Bărbatul pare că a fost păclit de un cetățean german care i-a promiscă îi va face rost de un permis auto britanic fără să urmeze cursurile unei școli de șoferi. Acest permis a fost achiziționat de pe platforma MarketPlace Facebook. Acest eveniment a avut loc în luna iulie 2020, în timp ce românul încă se afla pe teritoriul german.

Românul riscă 3 ani de închisoare!

Acesta a plătit aproximativ 2.000 de euro pentru acest permis auto falsificat după modelul britanic și a furnizat toate datele sale de identificare personale, inclusiv poza aferentă permisului auto, iar banii i-au fost trasferați celui care i-a falsificat documentul prin intermediul Moneygram. În luna august 2020, bărbatul a intrat în posesia acestui document falsificat.

„Ulterior, în data de 18.09.2020, inculpatul s-a deplasat la SRPCIV ocazie cu care a depus o documentaţie în vederea preschimbării permisului de conducere, folosind inclusiv permisul de conducere falsificat cu denumirea Driving Licence, emis pe numele său de către autorităţile britanice, valabil pentru categoriile B1/ B/ BE/ C1/ C/ C1E/ CE/ f/ k/ p / q, deşi cunoştea faptul că acest document oficial era falsificat întrucât nu susţinuse vreo testare teoretică ori practică în acest sens.”, se comunică în rechizitoriul procurorilor, conform sursei citate.

Citește mai multe despre: Scandal monstru în politică! PNL și PSD Sector 1 depun plângere penală împotriva primarului Clotilde Armand, care a falsificat bugetul pe 2023