- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Știri interne

Job plătit cu 1.151 de lei pe oră. Oportunitate imensă pentru românii fără studii superioare

11 Jun, 09:36 • Cornel Ghimeșan
În timp ce mulți români lucrează pe salariul minim pe economie, există oportunități de joburi care oferă câștiguri spectaculoase de până la 1.151 de lei pe oră, fără a necesita studii superioare. Un astfel de job poate transforma radical situația financiară a oricui, oferind posibilitatea de a câștiga 9.208 de lei pentru o zi de muncă de 8 ore.
Job plătit cu 1.151 de lei pe oră. Oportunitate imensă pentru românii fără studii superioare

Job plătit cu 1.151 de lei pe oră. Platforma de freelancing Upwork a dezvăluit recent lista celor mai solicitate competențe pentru 2024. Unul dintre cele mai bine plătite joburi pe această platformă este cel de specialist în marketing, unde tarifele pot ajunge la 250 de dolari pe oră, adică 1.151 de lei. Acest job nu necesită studii superioare, dar este ideal să aveți cursuri sau certificări în domeniu pentru a vă descurca eficient. Munca poate fi realizată din confortul propriei case, oferind flexibilitate și câștiguri substanțiale.

Job plătit cu 1.151 de lei pe oră în România

Nu doar specialiștii în marketing beneficiază de salarii impresionante. Un alt domeniu care este la mare căutare, dar pentru care ai nevoie de studii superioare și acreditare, este contabilitatea. Deși necesită studii superioare și acreditare, contabilii freelanceri pot câștiga până la 125 de dolari pe oră (aproximativ 580 de lei). Aceștia examinează situațiile financiare pentru a ajuta companiile și persoanele fizice să funcționeze corect și să depună taxe în mod eficient. De asemenea, dezvoltarea full stack este  un alt loc de muncă unde poți câștiga mult. Dezvoltatorii full stack sunt responsabili pentru crearea și gestionarea site-urilor web și a aplicațiilor, acoperind atât partea vizuală, cât și mecanismele funcționale. Tarifele pentru acest tip de muncă ajung până la 190 de euro pe oră (aproximativ 880 de lei). Cererea pentru acest tip de joburi este în creștere, datorită evoluției constante a tehnologiei.

Citeşte şi: Job plătit cu 6.000 de euro lunar și bani de vacanță. Ce români se pot angaja la acest loc de muncă

Astfel, opțiunile de freelancing pe platforme precum Upwork oferă oportunități financiare semnificative pentru românii care au competențe în domenii emergente, precum marketingul digital și dezvoltarea web. Deși nu toate joburile de pe aceste platforme necesită studii superioare, cursurile și certificările în domeniu pot crește șansele de succes și de câștiguri mari. Pentru cei interesați să își schimbe cariera și să profite de aceste oportunități, înscrierea pe platforme de freelancing și dezvoltarea competențelor necesare reprezintă pași esențiali.

Citeşte şi: Titluri de stat Tezaur 2024, cu dobânzi neimpozabile. Câți bani câștigi dacă investești 2.000 de lei

Tags:
Trăim în secolul vitezei, în secolul în care ORICE este la un click distanța, iar diferențele sunt dictate de calitatea “ambalajului”. Trăim în secolul în care suntem victimele dezinformării ... citește mai mult