- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Știri interne

Jose Mourinho, mesaj pentru milioane de români după meciul Generației de Aur a României. „Imaginați-vă cât ar fi costat acum”

26 May, 10:42 • Bumbeneci Diana
Jose Mourinho s-a înclinat în fața Generației de Aur a României: „Imaginați-vă cât ar fi costat acum”.
Jose Mourinho, mesaj pentru milioane de români după meciul Generației de Aur a României. „Imaginați-vă cât ar fi costat acum”

Jose Mourinho a transmis că a fost foarte încântat că a participat la meciul de retragere al Generației de Aur. Antrenorul portughez în vârstă de 61 de ani are un mesaj pentru toți românii care au urmărit cu interes momentul irepetabil pe Arena Națională.

Jose Mourinho s-a înclinat în fața Generației de Aur a României

Tricolorii care au scris istorie pentru România în 11994, 2000 și nu numai, au învins, sâmbătă seară, cu scorul de 3-2 o echipă formată din legende ale fotbalului internațional, antrenată de Jose Mourinho. Meciul a fost un festival de goluri plin de emoții și de readuceri aminte despre momentele în care fotbalul românesc a adus spectacolul la nivel mondial și a scos milioane de români în stradă.

„The Special One” a avut cuvinte de laudă la adresa tuturor celor care au jucat în acest meci. Spune că dacă ar fi activat în zilele noastre ar fi avut niște cote de piață de-a dreptul impresionante.

Jose Mourinho
Jose Mourinho

„Au scris istorie, merită toate felicitările. Stau două zile în România, îmi vizitez prietenii pe care îi am de mult timp. Am întâlnit și oameni noi, a fost o plăcere.

Ar fi greu să cumperi astfel de jucători azi, jucătorii normali costă enorm, imaginează-ți cât ar fi costat Rivaldo, Hagi…

Chiar și astăzi s-a văzut clasa lui Hagi. Băieții au meritat această sărbătoare. Uneori, oamenii nu pun mare preț pe un astfel de meci, pentru că nu are miză, dar contează respectul.

Unii sunt bunici, e extraordinar și trebuie să fie mândri că încă joacă și oamenii îi pot vedea. A fost frumos. Mi s-a spus că, dacă stadionul ar fi avut capacitatea de 80.000 de locuri, tot plin ar fi”, a spus Jose Mourinho, la Digi Sport.

Meciul de retragere al Generației de Aur a stabilit un nou record de asistență pentru meciurile jucate pe Arena Națională.

54.967 de spectatori au fost prezenți în tribunele stadionului la meciul în care Gheorghe Hagi și ceilalți componenți ai Generației de Aur au jucat pentru ultima dată în fața suporterilor români.

Numărul reprezintă un nou record de asistență la meciurile jucate pe cel mai mare stadion al țării. Până astăzi, FCSB deținea recordul. Campioana României strânsese 54.673 de oameni în tribunele stadionului la eșecul cu CFR Cluj, scor 0-1, din ulima etapă a play-off-ului. Meciul a reprezentat și sărbătoarea de titlu pentru echipa finanțată de Gigi Becali.

Te-ar mai putea interesa: Anunțul zilei de la Guvern! Se oferă un nou sprijin financiar în 2024. Sunt în joc 2.500.000 lei

Într-o mare de oameni care merg în direcții simple, seci sau poate chiar absurde, o lume grăbită și gata mereu să alerge pentru îndeplinirea unui scop, eu am ales să mă opresc în loc și să ... citește mai mult