- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Știri interne

Mai mulți români și-au cumpărat zeci de baxuri de ulei cu 1 ban litrul. Cum au reușit să păcălească sistemul Kaufland

08 Nov, 13:30 • Toma Anca
Mai mulți români și-au cumpărat zeci de baxuri de ulei cu 1 ban litrul. Săptămâna trecută, lantul german de supermarket-uri Kaufland a lansat o promoție foarte atractivă pentru clienții din România. Practic, fiecare persoană care deținea instalată pe telefon aplicația oficială de cumpărături a magazinului putea achiziționa o sticlă de ulei de 1 litru cu pretul de 0,01 lei pe bucată.
Mai mulți români și-au cumpărat zeci de baxuri de ulei cu 1 ban litrul. Cum au reușit să păcălească sistemul Kaufland

Mai mulți români și-au cumpărat zeci de baxuri de ulei cu 1 ban litrul. Teoretic, fiecare client care avea aplicația putea lua doar o sticlă de ulei. Pe rețelele sociale, au apărut însă mai multe filmulețe cu persoane care au achiziționat zeci și chiar sute de sticle de ulei la prețul promoțional, potrivit publicatiei TimisoaraStiri.

Mai mulți români și-au cumpărat zeci de baxuri de ulei cu 1 ban litrul

Unii dintre acești cumpărători au explicat pe filmări că au reușit să păcălească sistemul Kaufland, făcându-și mai multe conturi de client. Astfel, într-un filmuleț, se poate vedea că un tânăr povestește cum a achiziționat zeci de sticle de ulei în decurs de două zile, prezentând și bonurile de casă ca dovadă.

În alt filmuleț se observă la casa de marcat o femeie care are un cărucior plin de baxuri de ulei la ofertă.

Citește și: Expansiune grandioasă pentru Kaufland! 18 ani pe piață, iar anul 2025 va marca 200 de unități!

De unde provine carnea de porc de la Kaufland

Hipermarketul are o gamă variată de produse, unul dintre cele mai cunoscute sortimente fiind ‘Vreau din România’, a căror proveniență este chiar țara noastră. Ei bine, exact acest exemplu îl urmează și carnea de porc, care este consumată de majoritatea românilor.

Lanțul de magazine comercializează la raftul românesc numai carne ce provine de porci nu doar crescuți, ci și născuți în România, extinzându-și progarmul de stimulare a producției internă. Totodată, aceasta este și o metodă prin care sunt sprijiniți fermierii și producătorii locali.

Prin urmare, românii care cumpără carne de porc de la Kaufland se pot bucura de cotlet, pulpă, piept, mușchiuleț, ceafă, rasol, organe sau carne tocată de cea mai bună calitate.

Programul 100% crescut în România a fost inaugurat în anul 2017 alături de Cooperativa Agricolă „Țara Mea” și cu sprijinul Comisiei pentru Agricultură, Silvicultură și al Ministerului Agriculturii și Dezvoltării Rurale.

Scopul programului a fost acela de a susține pe termen lung producția internă de carne de porc. Kaufland garantează preluarea în toate magazinele a cărnii de porc ce provine direct de la fermieri locali.

Produsele se găsesc într-un spațiu de vânzare special amenajat pentru a atrage atenția către marfa produsă la noi în țară, după standarde înalte de calitate, numit Raftul românesc, scrie kaufland.ro.